VIDEO CHAT 2.0 - COMMUNICATIE OP EEN NIEUW NIVEAU

Meer dan 500.000 gebruikers en tonnen uitzendingen

Volgende generatie videochat

De chat zit vol met positieve emoties, flirten en aantrekkelijke meisjes. We houden het continu in de gaten en we staan niemand onder de 18 toe terwijl we u beschermen tegen de aanstootgevende inhoud. Bovendien kunt u onaangename gebruikers toevoegen aan uw eigen mute- en ban-lijst. Dankzij dit zijn we comfortabel met het uitnodigen van nieuwe gebruikers op ons platform.

Favoriete films en shows

De app ondersteunt niet alleen webcamstreaming maar ook YouTube- en VK-video's. Het enige wat u hoeft te doen is een willekeurige clip vinden die u leuk vindt en u kunt deze tegelijkertijd met anderen bekijken terwijl u commentaar geeft op de plot en de personages. Je kunt zelfs peilingen houden en deze bespreken met je stream-kijkers.

Sega- en Dendy-spellen

Hier kun je die goede oude consolespellen gratis spelen. Je kunt zelfs coöpspellen spelen met iemand die ver van je verwijderd is. Tientallen mensen zullen je gameplay-proces bekijken en becommentariëren. Het is de coolste videochat-toevoeging die we ooit hebben gemaakt!

Mooie stickers en emoticons

Onze getalenteerde kunstenaars hebben heel veel charmante en hilarische stickers gemaakt, omdat er soms een tijdige sticker is die zoveel meer kan zeggen dan een muur met tekst. Sommige van onze gebruikers communiceren zelfs exclusief via stickers! Flirten met meisjes was nog nooit zo eenvoudig en zorgeloos. Maar natuurlijk hebben we voor alle old-school emoticon-gebruikers een selectie van de meest populaire.

Probeer het gratis

Je studio en tv-kanaal

Als je een getalenteerde manager bent met uitstekende organisatorische vaardigheden, kun je een team van gelijkgestemde mensen vormen en je tv-studio maken. U kunt de gebruikers bedienen, taken toewijzen en een budget kiezen. Je kunt je unieke streamingstijl maken en je logo zal door duizenden gebruikers worden gezien. Wees volhardend en uw studio kan de eerste stap worden naar uw tv-kanaal.

Vroeger was er een idee dat je een waanzinnig bedrag nodig hebt om een tv-kanaal te maken. De tijden zijn veranderd en nu kun je het gratis doen. We verbeteren de service voortdurend, maar de huidige functies zijn voldoende. We bieden je ook een beginnend publiek en de mogelijkheid om je eigen geld te verdienen. U kunt geld verdienen met gebruikerstips, door bestellingen van het publiek uit te voeren, en natuurlijk kunt u verdienen met advertenties, advertenties weergeven in een chat of door opgenomen shows op YouTube te uploaden.

De beste manier om nieuwe mensen te ontmoeten!

Het gebruikelijke sms'en is op dit moment behoorlijk verouderd en het kan niet de intimiteit bieden die je krijgt door videochatten. Je zult nieuwe meisjes uit andere steden ontmoeten, zelfs andere landen gemakkelijker dan ooit! Ontmoet, bespreek nieuws en deel indrukken. Vergeet de vele opties die beschikbaar zijn voor u en de persoon waarmee u aan het chatten bent, nog interessanter te maken. U kunt bijvoorbeeld naar een virtuele date gaan en zelfs een romantisch diner met kaarsen organiseren. Betrek uw verbeelding, uw webcam en de fysieke afstanden zullen verdwijnen. Verbazingwekkend!

Praat nu

Ontdek nieuwe projecten op basis van uw interesses

Cosplayme.app

Cosplay en alles wat daarmee samenhangt. Thematische uitzendingen, foto's en video's.

Ulive.games

Kijk shows laten spelen van over de hele wereld. Blijf in contact met de game-industrie.

Drive.land

Autorecensies, lifehacks en tips van autobezitters.

Flirtymania.dating

Sociaal netwerk voor dating, chatten en flirten met gebruikers van over de hele wereld.

Cosplayme.app

Cosplay en alles wat daarmee samenhangt. Thematische uitzendingen, foto's en video's.

Ulive.games

Kijk shows laten spelen van over de hele wereld. Blijf in contact met de game-industrie.

Drive.land

Autorecensies, lifehacks en tips van autobezitters.

Flirtymania.dating

Sociaal netwerk voor dating, chatten en flirten met gebruikers van over de hele wereld.

Vind je ons project leuk? Deel het met je vrienden!