VIDEO CHAT 2.0 - COMMUNICATIE OP EEN NIEUW NIVEAU

Meer dan 500.000 gebruikers en tonnen uitzendingen

Videochat van de volgende generatie

De chat is gevuld met positieve emoties, flirten en aantrekkelijke meisjes. We houden het voortdurend in de gaten en we staan niemand onder de 18 toe terwijl we u beschermen tegen de aanstootgevende inhoud. Bovendien kunt u onaangename gebruikers toevoegen aan uw eigen mute- en banlijst. Hierdoor zijn we comfortabel bij het uitnodigen van nieuwe gebruikers op ons platform.

Favoriete films en shows

De app ondersteunt niet alleen webcam-streaming, maar ook YouTube- en VK-video's. Het enige wat je hoeft te doen is een willekeurige clip te vinden die je leuk vindt, en je kunt deze tegelijkertijd met anderen bekijken terwijl je commentaar geeft op het plot en de personages. Je kunt zelfs peilingen houden en deze bespreken met je streamkijkers.

Sega- en Dendy-spellen

Hier kun je die goede oude consolespellen gratis spelen. Je kunt zelfs coöpspellen spelen met iemand mijlenver bij je vandaan. Tientallen mensen zullen uw gameplay-proces bekijken en becommentariëren. Het is de coolste videochat-toevoeging die we ooit hebben gemaakt!

Mooie stickers en emoticons

Onze getalenteerde artiesten hebben heel veel charmante en hilarische stickers gemaakt, omdat er tijden zijn dat een enkele sticker op het juiste moment dat veel meer kan zeggen dan een muur met tekst. Sommige van onze gebruikers communiceren zelfs uitsluitend via stickers! Flirten met meisjes was nog nooit zo gemakkelijk en zorgeloos. Maar natuurlijk hebben we voor alle old-school emoticon-gebruikers een selectie van de meest populaire.

Je studio en tv-zender

Als je een getalenteerde manager bent met uitstekende organisatorische vaardigheden, kun je een team van gelijkgestemde mensen vormen en je tv-studio creëren. U kunt de gebruikers controleren, hun taken toewijzen en een budget kiezen. U kunt uw unieke streamingstijl creëren en uw logo zal door duizenden gebruikers worden gezien. Wees volhardend, en je studio kan de eerste stap worden naar je tv-kanaal.

Vroeger was er een idee dat je een waanzinnig bedrag nodig had om een tv-kanaal te maken. De tijden zijn veranderd, en nu kun je het gratis doen. We zijn continu bezig met het verbeteren van de service, maar de huidige features zijn voldoende. We bieden u ook een startend publiek en de mogelijkheid om uw eigen geld te verdienen. U kunt geld verdienen met gebruikerstips, door bestellingen van het publiek uit te voeren, en u kunt natuurlijk geld verdienen met advertenties, advertenties weergeven in een chat of door opgenomen shows te uploaden op YouTube.

De beste manier om nieuwe mensen te ontmoeten!

Het gebruikelijke sms'en is op dit moment behoorlijk verouderd en kan niet de intimiteit bieden die je krijgt van videochatten. Je ontmoet nieuwe meisjes uit andere steden, zelfs andere landen, gemakkelijker dan ooit! Ontmoet, bespreek nieuws en deel indrukken. Om de zaken interessanter te maken, moet u niet vergeten hoeveel opties er beschikbaar zijn voor u en de persoon met wie u aan het chatten bent. U kunt bijvoorbeeld naar een virtuele date gaan en zelfs een romantisch diner met kaarsen organiseren. Betrek uw verbeelding, uw webcam en de fysieke afstanden zullen verdwijnen. Verbazingwekkend!