СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ CHAT-ROULETTE

Повече от 1 000 000 потребители и стотици онлайн потоци

Напълно нов видео чат

Само тук можете директно да видите чат стаи с момичета и да изберете по ваш вкус! Няма повече безкрайни списъци със стаи, пълни с момчета. Ние избираме и избираме най-интересните потоци, които да ви предложат. В допълнение, ние автоматично блокираме всички потенциално неоправдани видеоклипове и потребители.

Частни и обществени стаи

Благодарение на гъвкавите опции за поверителност можете да разговаряте с един човек или с група приятели. В същото време една стая може да показва до четири уеб камери с неограничен брой зрители. Нито една чат рулетка не може да се похвали с такива възможности.

График на поточно видео

За да знаете предварително кога момиче или човек с включена уеб камера ще бъде онлайн и вашите фенове ще знаят кога да ви очакват предварително. За това създадохме график за стрийминг на видео. Всичко, което трябва да направите, е да се абонирате за потребителя и винаги ще бъдете в течение, когато неговата рулетка е включена.

Викторини и други игри

За да ви държим заети в нашия чат, създадохме множество мини-игри. Това е рулетка и класическа викторина, игра за отгатване и дори хазартна рулетка. Те могат да се играят едновременно, като включите уеб камерата и докато говорите с други хора от вашия чат.

Между другото, можете да създавате въпроси за викторина автоматично, но и да ги измисляте сами! Играейки ги, вие не само ще се забавлявате, но и ще спечелите монети, които могат да бъдат изразходвани за подарък за момиче или да отмъстят на нарушителя. Включете мини игри в своя видео чат и зрителите ви ще ви благодарят.

Въведете чат

Нашата чат рулетка - чудесно място за запознанства с нови хора!

Никоя друга услуга за запознанства няма да ви даде възможност бързо и да разговаряте с толкова много момичета и момчета на живо. Нашата уеб услуга ще ускори познанствата и ще замени хилядите ви дати! Давайте подаръци, флиртувайте, шегувайте се или просто провеждайте честни разговори. Бързо ще разберете дали този човек ви подхожда или трябва да търсите повече. В този случай, ако не харесвате този човек, просто кликнете върху бутона и деактивирайте тяхната уеб камера. Няма да има негодувание и неудобни ситуации. Повярвайте ни, на редовна дата всичко би било много по-сложно.

СРЕЩЕТЕ ГОРЕЩИ МОМИЧЕТА

Общувайте по нов начин!

Ако у дома си уеб камера и малко свободно време. Не забравяйте да го изпробвате. Тук ще намерите повече от някой красив, с когото да разговаряте с уеб камера, докато се наслаждавате на множество мини игри, забавни видео потоци, радио и много други неща, които да ви забавляват. Много млади хора и дори момичета обичат видео чатове и активно използват уеб камера. Тъй като запознаването с помощта на видео, без лична среща, е много по-безопасно. Освен това е много по-лесно просто да включите видеокамерата и бързо да намерите хубав човек, отколкото да убиете целия ден за една лоша среща. Освен това използването на рулетка не изисква регистрация.

Печелете пари от потоците си!

Ние разбираме, че едно качествено шоу не е възможно без да печелите. Така че, ако имате 18, тогава нашият чат има няколко начина да спечелите реални пари чрез собственото си излъчване:

  1. Помолете зрителите да оставят съвети на водещия. За целта има специален бутон, тези съвети се кредитират във вашия акаунт и можете да ги изтеглите във вашия Yandex акаунт или PayPal.

  2. Chat Roulette ви позволява да създадете списък с услуги и да ги предоставяте за пари. Например, това може да бъде класически поздрави или да изпее определена песен, както и всякакви екзотични молби, танц или просто усмивка.

  3. Публикувайте отзиви или новини с партньорска връзка и вземете 30% от всички плащания от всички плащания, които от потребителите, които са използвали тези връзки и станаха нови потребители.

  4. Можете да качвате записи на предаването в YouTube и да печелите от реклама или директно да се ангажирате с рекламодатели да представят своите продукти.

НАЧАЛЕТЕ СВОЯТА ШОУ И ПЕЧЕЛЕТЕ

Харесва ли ви нашия проект? Споделете го с приятелите си!