SLJEDEĆA GENERACIJA CHAT-ROULETTE

Više od 1 000 000 korisnika i stotine mrežnih streamova

Potpuno novi video chat

Samo ovdje možete izravno vidjeti chat sobe s djevojkama i odabrati po vašoj želji! Nema više beskonačnih popisa sa prostorijama ispunjenim momcima. Mi biramo i biramo najzanimljivije tokove koji će vam predložiti. Pored toga, automatski blokiramo sve potencijalno neopravdane videozapise i korisnike.

Privatne i javne sobe

Zahvaljujući fleksibilnim opcijama privatnosti, možete razgovarati s jednom osobom ili sa grupom prijatelja. U isto vrijeme jedna soba može prikazati do četiri web kamere s neograničenim brojem gledatelja. Nijedan chat rulet se ne može pohvaliti takvim mogućnostima.

Raspored streaminga videa

Tako da unaprijed znate kada će se djevojka ili momak s web kamerom uključiti u mrežu, pa će vaši fanovi unaprijed znati kad vas očekuju. Za to smo napravili raspored za strujanje video zapisa. Sve što trebate je pretplatiti se na korisnika i uvijek ćete biti u toku kad je njegov rulet uključen.

Kvizovi i druge igre

Da bismo vas zauzeli za naš chat, stvorili smo mnoštvo mini-igara. Ovo je ruleta i klasični kviz, igra pogađanja, pa čak i ruleta o kockanju. Mogu se istovremeno reproducirati uključivanjem web kamere i razgovorom sa drugim ljudima u vašem chatu.

Usput, pitanja o kvizovima možete sami kreirati, ali i sami ih izmisliti! Igrajući se njima, ne samo da ćete se zabaviti, već ćete osvojiti i kovanice koje možete potrošiti na poklon za devojku ili osvetiti nasilniku. Uključite mini igre u svoj video chat i gledaoci će vam zahvaliti.

Unesite chat

Naš rulet za chat - odlično mjesto za upoznavanje novih ljudi!

Nijedna druga usluga za upoznavanje neće vam pružiti priliku da brzo razgovarate i razgovarate sa tako mnogo djevojčica i dječaka uživo. Naš web servis ubrzaće poznanstva i zamijenit će vaše hiljade datuma! Dajte poklone, flertujte, šalite se ili jednostavno vodite iskrene razgovore. Brzo ćete shvatiti da li vam ta osoba odgovara ili biste trebali potražiti više. U tom slučaju, ako vam se ta osoba ne sviđa, samo kliknite gumb i onemogućite njihovu web kameru. Neće biti ozlojeđenog i nezgodnog stanja. Vjerujte nam, na redovnom sastanku sve bi bilo puno složenije.

MEET HOT GIRLS

Komunicirajte na novi način!

Ako kod kuće imate web kameru i malo slobodnog vremena. Obavezno isprobajte. Ovdje ćete pronaći više od nekoga lijepog za razgovor s web kamerom, dok ćete uživati u mnoštvu mini-igara, zabavnih video strimova, radija i puno drugih stvari za zabavu. Mnogi mladi, pa čak i djevojke vole video chat i aktivno koriste web kameru. Budući je poznanstvo uz pomoć videa, bez ličnog sastanka, mnogo je sigurnije. Osim toga, mnogo je lakše jednostavno uključiti video kameru i brzo naći zgodnog momka nego ubiti cijeli dan za jedan loš sastanak. Štaviše, za upotrebu ruleta nije potrebna registracija.

Zaradite novac na svojim potocima!

Razumijemo da kvalitetan show nije moguć bez zarade. Dakle, ako imate 18, onda naš chat ima nekoliko načina na koji možete zaraditi pravi novac putem vlastitog emitiranja:

  1. Zamolite gledaoce da ostave savjete domaćinu. U tu svrhu postoji posebno dugme, ovi savjeti se prenose na vaš račun i možete ih povući na svoj Yandex račun ili PayPal.

  2. Roulette chat vam omogućuje da napravite listu usluga i pružite ih za novac. Na primjer, to može biti klasičan pozdrav ili pjevanje određene pjesme, kao i svakakve egzotične molbe, ples ili samo osmijeh.

  3. Objavite recenzije ili vijesti s partnerskom vezom i dobijte 30% svih uplata od svih uplata koje su izvršili korisnici koji su koristili te veze i postali novi korisnici.

  4. Snimke emisije možete učitavati na YouTube i zarađivati oglašavanjem ili direktnim angažiranjem oglašavača da predstave svoje proizvode.

POČETITE ŠTO I ZARADITE

Sviđa li vam se naš projekt? Podijelite ga sa svojim prijateljima!