PROXIMA GENERACIÓ XAT-RULETTA

Més d’1 000 000 d’usuaris i centenars de fluxos en línia

Xat de vídeo completament nou

Aquí només pots veure les sales de xat amb noies directament i triar al teu gust. No hi ha llistats sense fi amb habitacions plenes de nois. Escollim i escollim els fluxos més interessants per suggerir-vos. A més, bloquejem automàticament qualsevol vídeo i usuaris potencialment injustificats.

Sales privades i públiques

Gràcies a les opcions de privadesa flexibles, podeu xerrar amb una sola persona o amb un grup d'amics. Al mateix temps, una habitació pot mostrar fins a quatre càmeres web, amb un nombre il·limitat d’espectadors. No hi ha ruleta de xat que pot presumir d'aquestes oportunitats.

Programació de transmissió de vídeos

De manera que sapigueu amb antelació quan una noia o un noi amb càmera web estarà connectada i, per tant, els vostres fans sabran quan us espereu amb antelació. Per a això, hem creat una programació de reproducció de vídeos. Tot el que heu de fer és subscriure-us a l’usuari i sempre estareu al dia quan la seva ruleta estigui en marxa.

Proves i altres jocs

Per mantenir-lo ocupat al nostre xat, hem creat una multitud de mini-jocs. Es tracta d’una ruleta i un test clàssic, un joc d’endevinalles i fins i tot una ruleta de joc. Es poden reproduir alhora activant la càmera web i parlant amb altres persones del vostre xat.

Per cert, podeu crear preguntes de prova automàticament, però també inventar-les. Jugant-los, no només us divertireu, sinó que també guanyareu monedes que es puguin gastar en un regal per a una noia o venjar-vos del delinqüent. Incloeu mini jocs al vostre xat de vídeo i els vostres espectadors us ho agrairan.

Entra al xat

La nostra ruleta de xat: un lloc ideal per conèixer gent nova.

Cap altre servei de cites no us donarà l’oportunitat de xerrar ràpidament amb tantes noies i nois en viu. El nostre servei web agilitzarà els coneguts i substituirà les vostres milers de dates. Feu regals, coqueu, feu broma o simplement tingueu converses honestes. Entendràs ràpidament si aquesta persona t’adapta o ha de buscar més. En aquest cas, si no us agrada aquesta persona, només cal que feu clic al botó i desactiveu la seva càmera web. No hi haurà ressentiment ni situacions malestars. Creieu-nos, en una cita regular tot seria molt més complicat.

TROBEU NENES CALENTES

Comunicar-se d’una manera nova!

Si teniu una càmera web a casa i un temps lliure. Assegureu-vos de provar-ho. Aquí trobareu més que algú bonic per xerrar amb una càmera web, mentre gaudeix de multitud de minijocs, divertits fluxos de vídeo, ràdio i moltes altres coses per mantenir-vos entretinguts. Molts joves i fins i tot noies encanten els xats de vídeo i utilitzen activament les càmeres web. És molt més segur que conèixer amb ajuda el vídeo, sense reunió personal. A més, és molt més fàcil encendre la càmera de vídeo i trobar ràpidament un tipus agradable que matar tot el dia per una mala cita. A més, l’ús de la ruleta no requereix el registre.

Guanyeu diners als vostres fluxos!

Entenem que un espectacle de qualitat no és possible sense guanyar. Així, si en teniu 18, el nostre xat té diverses maneres de guanyar diners reals mitjançant la vostra pròpia emissió:

  1. Demaneu als espectadors que deixin consells a l'amfitrió. Per a aquest propòsit, hi ha un botó especial, aquests consells s’acrediten al vostre compte i els podeu retirar al vostre compte Yandex o PayPal.

  2. Chat Roulette us permet crear una llista de serveis i proporcionar-los diners. Per exemple, pot ser un clàssic regalar salutacions, o cantar una determinada cançó, així com tota mena de peticions exòtiques, ballar o simplement somriure.

  3. Publiqueu ressenyes o notícies amb enllaç d'afiliació i obteniu el 30% de tots els pagaments de tots els pagaments que els usuaris que utilitzessin aquests enllaços i esdevingueren nous usuaris.

  4. Podeu penjar enregistraments de l'espectacle a YouTube i guanyar-les mitjançant publicitat, o bé col·laborant directament amb els anunciants per presentar els seus productes.

COMENÇA EL TEU ESPECTACLE I GUANYA

T’agrada el nostre projecte? Comparteix-ho amb els teus amics!