NÆSTE GENERATION CHAT-ROULETTE

Mere end 1 000 000 brugere og hundreder af online streams

Helt ny videochat

Kun her kan du direkte se chatrum med piger og vælge efter din smag! Ikke flere uendelige lister med værelser fyldt med fyre. Vi vælger og vælger de mest interessante strømme at foreslå dig. Derudover blokerer vi automatisk for potentielt uberettigede videoer og brugere.

Private og offentlige værelser

Takket være fleksible privatlivets indstillinger kan du chatte med en enkelt person eller med en gruppe venner. Samtidig kan et rum vise op til fire webkameraer med et ubegrænset antal seere. Ingen chatroulette kan prale af sådanne muligheder.

Planlægning af videostreaming

Så du ved på forhånd, hvornår en pige eller en fyr med et webkamera er online, og så dine fans vil vide, hvornår de kan forvente dig på forhånd. Til dette har vi oprettet en videostreamingsplan. Alt hvad du skal gøre er at abonnere på brugeren, og du vil altid være ajour, når hans roulette er tændt.

Quizzer og andre spil

For at holde dig beskæftiget i vores chat har vi oprettet et væld af minispil. Dette er en roulette og en klassisk quiz, et gætspil og endda en hasardrulet. De kan spilles på samme tid ved at tænde for webkameraet, og mens du taler med andre i din chat.

Forresten, kan du oprette quizspørgsmål automatisk, men også opfinde dem selv! Ved at spille dem vil du ikke kun have det sjovt, men også vinde mønter, som kan bruges på en gave til en pige eller hævn på den fornærmede. Medtag minispil i din videochat, og dine seere takker dig.

Gå ind i chat

Vores chatroulette - et godt sted at møde nye mennesker!

Ingen anden datingtjeneste giver dig muligheden for hurtigt og chatte med så mange piger og drenge. Vores webservice vil fremskynde bekendte og erstatter dine tusinder af datoer! Giv gaver, flirte, joke eller bare have ærlige samtaler. Du vil hurtigt forstå, om denne person passer dig eller skal se efter mere. I dette tilfælde, hvis du ikke kan lide denne person, skal du bare klikke på knappen og deaktivere deres webcam. Der vil ikke være nogen harme og akavede situationer. Tro os, på en regelmæssig dato ville alt være meget mere kompliceret.

MØDE VARME JENTER

Kommuniker på en ny måde!

Hvis du hjem et webcam derhjemme og lidt fritid. Sørg for at prøve det. Her finder du mere end nogen smuk at chatte med på et webcam, mens du nyder et væld af minispil, sjove videostrømme, radio og masser af andre ting, der holder dig underholdt. Mange unge mennesker og endda piger elsker videochats og bruger aktivt web-cam. Da bekendtgørelse ved hjælp af video uden et personligt møde er meget mere sikkert. Desuden er det meget lettere at bare tænde for videokameraet og hurtigt finde en dejlig fyr end at dræbe hele dagen på en dårlig dato. Desuden kræver brug af roulette ikke registrering.

Tjen penge på dine vandløb!

Vi forstår, at et kvalitetsshow ikke er muligt uden at tjene. Så hvis du har 18, så har vores chat flere måder at tjene rigtige penge via din egen udsendelse:

  1. Bed seerne om at give tip til værten. Til dette formål er der en speciel knap, disse tip krediteres din konto, og du kan trække dem tilbage til din Yandex-konto eller PayPal.

  2. Chatroulette giver dig mulighed for at oprette en liste over tjenester og give dem for penge. For eksempel kan det være en klassisk hilsen eller synge en bestemt sang, samt alle slags eksotiske anmodninger, dans eller bare smile.

  3. Indsend anmeldelser eller nyheder med tilknyttet link, og få 30% af alle betalinger fra al betaling fra brugerne, der brugte disse links og blev nye brugere.

  4. Du kan uploade optagelser af showet på YouTube og tjene via annoncering eller ved direkte at samarbejde med annoncører for at præsentere deres produkter.

Start dit show og tjene

Kan du lide vores projekt? Del det med dine venner!