Seuraava sukupolven CHAT-ROULETTE

Yli 1 000 000 käyttäjää ja satoja verkkovirtoja

Täysin uusi videokeskustelu

Vain täällä voit nähdä suoraan chat-huoneita tyttöjen kanssa ja valita mieleiseesi! Ei enää loputtomia luetteloita huoneilla, joissa on tyyppejä. Valitsemme mielenkiintoisimmat virrat ehdottaaksesi sinulle. Lisäksi estämme automaattisesti kaikki mahdollisesti perusteettomat videot ja käyttäjät.

Yksityiset ja julkiset huoneet

Joustavien tietosuojavaihtoehtojen ansiosta voit keskustella yhden henkilön tai ystäväryhmän kanssa. Samanaikaisesti yksi huone voi näyttää jopa neljä web-kameraa, rajoittamattoman määrän katsojia. Mikään chat-ruletti ei voi ylpeillä sellaisilla mahdollisuuksilla.

Videon suoratoistoaikataulu

Joten tiedät etukäteen, milloin tyttö tai kaveri, jolla on verkkokamera, ovat verkossa, ja jotta fanisi tietävät milloin sinun odottaa sinua etukäteen. Tätä varten olemme luoneet videoiden suoratoistoaikataulun. Sinun tarvitsee vain tilata käyttäjä ja olet aina ajan tasalla, kun hänen ruletti on päällä.

Tietokilpailuja ja muita pelejä

Pidämme sinut kiireisenä chatissa, olemme luoneet monia minipelejä. Tämä on ruletti ja klassinen tietovisa, arvaava peli ja jopa uhkapelejä. Niitä voidaan pelata samanaikaisesti kytkemällä verkkokamera päälle ja puhuessasi muiden chatissa olevien ihmisten kanssa.

Muuten, voit luoda tietokilpailukysymyksiä automaattisesti, mutta myös keksiä ne itse! Niiden pelaamisella et vain pidä hauskaa, vaan voitat myös kolikoita, jotka voidaan käyttää lahjaksi tytölle tai kostoa rikoksentekijälle. Ota minipelejä videokeskusteluun ja katsojasi kiittävät sinua.

Liity chattiin

Chat-ruletti - loistava paikka tavata uusia ihmisiä!

Mikään muu treffipalvelu ei anna sinulle mahdollisuutta nopeasti keskustella niin monien tyttöjen ja poikien kanssa. Verkkopalvelumme nopeuttaa tuttavuuksia ja korvaa tuhannet päivämäärät! Anna lahjoja, flirttaile, vitsi tai käy vain rehellisiä keskusteluja. Ymmärrät nopeasti, sopiiko tämä henkilö sinulle vai pitäisikö sinun etsiä lisää. Jos et pidä kyseisestä henkilöstä, napsauta vain painiketta ja poista hänen verkkokamera käytöstä. Ei tule olemaan kaunaa ja hankalia tilanteita. Uskokaa meitä, säännöllisellä päivämäärällä kaikki olisi paljon monimutkaisempaa.

KOSKEVAT KUUMAT TYTÖT

Viesti uudella tavalla!

Jos kotona on webbikamera kotona ja vapaata aikaa. Kokeile sitä. Täältä löydät enemmän kuin jonkun kauniin, jonka kanssa voi keskustella verkkokameralla, samalla kun nautit monista pienistä peleistä, hauskasta videosta, radiosta ja monista muista asioista, jotka viihdyttävät sinua. Monet nuoret ja jopa tytöt rakastavat videokeskusteluja ja käyttävät aktiivisesti verkkokameraa. Koska tutustuminen videon avulla, ilman henkilökohtaista tapaamista, on paljon turvallisempaa. Lisäksi on paljon helpompaa vain kytkeä videokamera päälle ja löytää nopeasti mukava kaveri kuin tappaa koko päivä yhdestä huonosta päivämäärästä. Lisäksi ruletin käyttö ei vaadi rekisteröintiä.

Ansaitse rahaa streamissasi!

Ymmärrämme, että laatunäyttely ei ole mahdollista ilman ansaitsemista. Joten, jos sinulla on 18, niin chatissamme on useita tapoja ansaita todellista rahaa oman lähetyksesi kautta:

  1. Pyydä katsojia jättämään vinkkejä isännälle. Tätä varten on olemassa erityinen painike, nämä vinkit hyvitetään tilillesi ja voit nostaa ne Yandex-tiliisi tai PayPaliin.

  2. Chat Ruletin avulla voit luoda luettelon palveluista ja tarjota niistä rahaa. Se voi olla esimerkiksi klassinen antaa tervehdyksiä tai laulaa tietyn kappaleen, samoin kuin kaikenlaisia eksoottisia pyyntöjä, tanssia tai vain hymyillä.

  3. Lähetä arvosteluita tai uutisia tytäryhtiölinkillä ja saat 30% kaikista maksuista kaikista maksuista, jotka suoritetaan käyttäjiltä, jotka käyttivät linkkejä ja joista tuli uusia käyttäjiä.

  4. Voit ladata esityksen nauhoituksia YouTubeen ja ansaita mainostamalla tai ottamalla suoraan yhteyttä mainostajiin esitelläkseen tuotteitaan.

Aloita näyttely ja ansaitse

Pidätkö projektistasi? Jaa se ystäväsi kanssa!