SLJEDEĆE GENERACIJE CHAT-ROULETTE

Više od 1 000 000 korisnika i stotine mrežnih streamova

Potpuno novi video chat

Samo ovdje možete izravno vidjeti chat sobe s djevojkama i odabrati po vašoj želji! Nema više beskonačnih popisa sa prostorijama ispunjenim momcima. Mi biramo i biramo najzanimljivije tokove koji će vam predložiti. Pored toga, automatski blokiramo sve potencijalno neopravdane videozapise i korisnike.

Privatne i javne sobe

Zahvaljujući fleksibilnim opcijama privatnosti, možete razgovarati s jednom osobom ili sa grupom prijatelja. Istovremeno jedna soba može prikazati do četiri web kamere s neograničenim brojem gledatelja. Nijedan chat ruleta ne može se pohvaliti takvim mogućnostima.

Raspored streaminga videa

Tako da unaprijed znate kada će se djevojka ili momak s web kamerom uključiti u mrežu i tako da će vaši fanovi unaprijed znati kada vas očekuju. Za to smo napravili raspored za strujanje video zapisa. Sve što trebate je pretplatiti se na korisnika i uvijek ćete biti u toku kad je njegova ruleta uključena.

Kvizovi i druge igre

Da bismo vas zauzeli u našem chatu, stvorili smo mnoštvo mini igara. Ovo je ruleta i klasični kviz, igra nagađanja, pa čak i ruleta o kockanju. Mogu se istovremeno reproducirati uključivanjem web kamere i razgovorom s drugim ljudima u vašem chatu.

Usput, pitanja o kvizu možete kreirati automatski, ali i sami ih izmisliti! Igrajući ih, ne samo da ćete se zabaviti, već i osvojiti novčiće koji se mogu potrošiti na poklon za djevojku ili se osvetiti počinitelju. Uključite mini igre u svoj video chat i gledatelji će vam zahvaliti.

Unesite chat

Naš chat rulet - izvrsno mjesto za upoznavanje novih ljudi!

Nijedna druga usluga za upoznavanje neće vam pružiti priliku da brzo i razgovarate sa toliko djevojaka i dječaka uživo. Naša web usluga ubrzaće poznanstva i zamijenit će vaše tisuće datuma! Dajte darove, flertujte, šalite se ili jednostavno vodite iskrene razgovore. Brzo ćete shvatiti da li vam ta osoba odgovara ili biste trebali potražiti više. U tom slučaju, ako vam se ta osoba ne sviđa, samo kliknite gumb i onemogućite njihovu web kameru. Neće biti ogorčenja i neugodnih situacija. Vjerujte nam, na redovnom sastanku sve bi bilo puno složenije.

Upoznajte vruće djevojaka

Komunicirajte na novi način!

Ako kod kuće imate web kameru i malo slobodnog vremena. Obavezno isprobajte. Ovdje ćete pronaći više od nekoga lijepog za razgovor s web kamerom, dok uživate u mnoštvu minigames, zabavnih video streamova, radija i puno drugih stvari koje će vas zabavljati. Mnogi mladi, pa čak i djevojke vole video chatove i aktivno koriste web kameru. Budući je upoznavanje uz pomoć videa, bez osobnog sastanka, mnogo je sigurnije. Osim toga, puno je lakše samo uključiti video kameru i brzo pronaći zgodnog momka nego ubiti cijeli dan za jedan loš sastanak. Štoviše, za upotrebu ruleta nije potrebna registracija.

Zaradite novac na svojim potocima!

Razumijemo da kvalitetan show nije moguć bez zarade. Dakle, ako imate 18, onda naš chat ima nekoliko načina na koji možete zaraditi pravi novac putem vlastitog emitiranja:

  1. Zamolite gledatelje da ostave savjete domaćinu. U tu svrhu postoji poseban gumb, ovi savjeti se pripisuju na vaš račun i možete ih povući na svoj Yandex račun ili PayPal.

  2. Roulette chat vam omogućuje da napravite popis usluga i pružite ih za novac. Na primjer, to može biti klasičan pozdrav ili pjevanje određene pjesme, kao i sve vrste egzotičnih zahtjeva, ples ili samo osmijeh.

  3. Objavite recenzije ili vijesti s affiliate vezom i ostvarite 30% svih plaćanja od svih plaćanja koja su izvršili od korisnika koji su koristili te veze i postali novi korisnici.

  4. Možete prenositi snimke emisije na YouTube i zaraditi oglašavanjem ili izravno angažirati oglašivače za predstavljanje svojih proizvoda.

POČETITE SVOJU PRIKAZUJU I ZARADITE

Sviđa li vam se naš projekt? Podijelite ga sa svojim prijateljima!