KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓ CHAT-ROULETTE

Több mint 1 000 000 felhasználó és több száz online adatfolyam

Teljesen új video chat

Csak itt közvetlenül láthatja a chat-szobákat a lányokkal, és tetszés szerint választhat! Nincs több végtelen lista a srácokkal teli szobákkal. Kiválasztjuk a legérdekesebb patakokat, amelyek javaslatot tehetnek Önnek. Ezen felül automatikusan letiltjuk az esetlegesen indokolatlan videókat és a felhasználókat.

Privát és nyilvános szobák

A rugalmas adatvédelmi lehetőségeknek köszönhetően cseveghet egyedülálló emberrel vagy baráti társasággal. Ugyanakkor egy szoba négy webkamerát jeleníthet meg, korlátlan számú nézővel. Nincs olyan chat-rulett, amely ilyen lehetőségekkel büszkélkedhet.

Video streaming ütemezése

Annak érdekében, hogy előre tudja, mikor van egy webkamerás lány vagy srác online, és hogy rajongói előre tudják, mikor számíthatnak rád. Ehhez készítettünk egy video streaming ütemtervet. Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik a felhasználóra, és mindig naprakész lesz, amikor a rulett be van kapcsolva.

Kvízek és egyéb játékok

Annak érdekében, hogy elfoglalja a csevegésünket, sok mini-játékot készítettünk. Ez egy rulett és egy klasszikus kvíz, találgatásos játék és még szerencsejáték-rulett. Ezeket egyszerre lehet lejátszani a webkamera bekapcsolásával és a csevegőben lévő emberekkel való beszélgetés közben.

Mellesleg automatikusan létrehozhat kvízkérdéseket, de magad is kitalálhatja őket! Játszani őket, akkor nem csak szórakozni fog, de nyerhet olyan érméket is, amelyeket költeni egy lány ajándékára vagy bosszút az elkövető számára. Vegye fel a mini játékokat a videocsevegésbe, és a nézők köszönöm.

Lépjen be a chatbe

Csevegési rulettünk - remek hely új emberekkel való találkozásra!

Nincs más társkereső szolgáltatás, amely lehetőséget ad arra, hogy gyorsan és csevegj annyi lányokkal és fiúkkal. Webszolgáltatásunk felgyorsítja az ismerősöket, és felváltja a több ezer dátumot! Adj ajándékokat, flörtölj, viccelj, vagy csak őszinte beszélgetéseket folytatj. Gyorsan megérti, hogy ez a személy megfelel Önnek, vagy keressen még többet. Ebben az esetben, ha nem tetszik ez a személy, akkor csak kattintson a gombra, és tiltsa le a webkameráját. Nem lesz neheztelés és kínos helyzetek. Hidd el nekünk, egy rendes randin minden sokkal bonyolultabb lenne.

Találkozzon a forró lányokkal

Kommunikáljon új módon!

Ha otthoni webkamerát tölt otthon, és van egy kis szabadideje. Ne felejtsd el kipróbálni. Itt sokkal többet talál, mint amelyekkel gyönyörű webkamerával beszélgethet, miközben sok minijátékot, szórakoztató videofolyamot, rádiót és még sok más dolgot élvezhet, amelyek szórakoztatják Önt. Sok fiatal és még lányok is szeretik a csevegést és aktívan használják a webkamerát. Mivel a videó segítségével való ismerkedés, személyes találkozó nélkül, sokkal biztonságosabb. Sőt, sokkal könnyebb csak bekapcsolni a videokamerát, és gyorsan megtalálni egy kedves fickót, mint egész nap megölni egy rossz dátumért. Ezenkívül a rulett használatához nincs szükség regisztrációra.

Keress pénzt a saját adatfolyamán!

Megértjük, hogy a minőségi műsor bevétel nélkül nem lehetséges. Tehát, ha 18 éves, akkor a csevegésünknek számos módja van, hogy valódi pénzt keressen a saját sugárzásán keresztül:

  1. Kérje meg a nézőket, hogy hagyjanak tippeket a házigazda számára. Erre a célra van egy speciális gomb, ezeket a tippeket jóváírják a fiókjába, és visszavonhatja azokat a Yandex-fiókjába vagy a PayPal-ba.

  2. A Chat Roulette lehetővé teszi a szolgáltatások listájának elkészítését és pénzért történő nyújtását. Például klasszikusan üdvözlettel adhat, egy adott daldal énekelhet, valamint mindenféle egzotikus kéréssel, tánccal vagy csak mosolyoghat.

  3. Hozzászólásokat vagy híreket küldhet leányvállalati hivatkozással, és az összes befizetés 30% -át kaphatja meg az összes olyan befizetéstől, amelyet azok a felhasználók használtak, akik ezeket a linkeket használják, és új felhasználók lettek.

  4. Feltöltheti a műsor felvételeit a YouTube-ra, és kereshet hirdetések révén, vagy közvetlenül kapcsolatba léphet a hirdetőkkel termékeik bemutatásával.

Indítsa el a show-t és a keresést

Tetszik a projektünk? Oszd meg barátaiddal!