VOLGENDE GENERATIE CHAT-ROULETTE

Meer dan 1 miljoen gebruikers en honderden online streams

Volledig nieuwe videochat

Alleen hier kun je direct chatrooms met meisjes zien en naar wens kiezen! Geen eindeloze lijsten met kamers vol met jongens. We kiezen de meest interessante streams om u voor te stellen. Bovendien blokkeren we automatisch alle mogelijk ongegronde video's en gebruikers.

Privé- en openbare ruimtes

Dankzij flexibele privacyopties kunt u chatten met één persoon of met een groep vrienden. Tegelijkertijd kan één kamer maximaal vier webcams weergeven met een onbeperkt aantal kijkers. Geen enkele chat roulette kan bogen op dergelijke kansen.

Schema voor videostreaming

Zodat je van tevoren weet wanneer een meisje of een man met een webcam online zal zijn, en zodat je fans van tevoren weten wanneer ze je kunnen verwachten. Hiervoor hebben we een videostreamschema opgesteld. Het enige wat u hoeft te doen is zich abonneren op de gebruiker en u zult altijd op de hoogte zijn wanneer zijn roulette is ingeschakeld.

Quizzen en andere spellen

Om je bezig te houden in onze chat hebben we een groot aantal minigames gemaakt. Dit is een roulette en een klassieke quiz, een raadspel en zelfs een gok roulette. Ze kunnen tegelijkertijd worden afgespeeld door de webcamera in te schakelen en terwijl u met andere mensen in uw chat praat.

Trouwens, je kunt automatisch quizvragen maken, maar ook zelf uitvinden! Als je ze speelt, zul je niet alleen plezier hebben, maar ook munten winnen die kunnen worden besteed aan een cadeau voor een meisje of wraak op de dader. Neem minispellen op in je videochat en je kijkers zullen je bedanken.

Enter chat

Onze chat roulette - een geweldige plek om nieuwe mensen te ontmoeten!

Geen enkele andere datingservice geeft je de mogelijkheid om snel met zoveel meisjes en jongens live te chatten. Onze webservice versnelt kennissen en vervangt uw duizenden datums! Geef geschenken, flirt, grap of voer gewoon eerlijke gesprekken. U zult snel begrijpen of deze persoon bij u past of op zoek moet naar meer. Als u in dat geval niet van die persoon houdt, klikt u op de knop en schakelt u hun webcam uit. Er zullen geen wrok en ongemakkelijke situaties zijn. Geloof ons, op een regelmatige datum zou alles veel gecompliceerder zijn.

ONTMOET HETE MEISJES

Communiceer op een nieuwe manier!

Als je thuis een webcam thuis hebt en wat vrije tijd. Probeer het zeker. Hier vind je meer dan iemand die mooi is om mee te chatten op een webcam, terwijl je geniet van een veelvoud aan minispellen, leuke videostreams, radio en veel andere dingen om je bezig te houden. Veel jonge mensen en zelfs meisjes houden van videochats en maken actief gebruik van een webcam. Omdat kennis met de hulp van video, zonder een persoonlijke ontmoeting, veel veiliger is. Trouwens, het is veel gemakkelijker om de videocamera aan te zetten en snel een aardige vent te vinden dan de hele dag te doden voor een slechte date. Bovendien vereist het gebruik van roulette geen registratie.

Verdien geld met je streams!

We begrijpen dat een kwaliteitsshow niet mogelijk is zonder te verdienen. Dus als je 18 hebt, dan heeft onze chat verschillende manieren om echt geld te verdienen via je eigen uitzending:

  1. Vraag kijkers om tips over te laten aan de gastheer. Voor dit doel is er een speciale knop, deze tips worden bijgeschreven op uw account en u kunt ze opnemen op uw Yandex-account of PayPal.

  2. Met Chat Roulette kunt u een lijst met services maken en deze voor geld aanbieden. Het kan bijvoorbeeld een klassieke groeten zijn, of een bepaald nummer zingen, evenals allerlei exotische verzoeken, dansen of gewoon glimlachen.

  3. Plaats recensies of nieuws met een gelieerde link en ontvang 30% van alle betalingen van alle betalingen van de gebruikers die die links hebben gebruikt en nieuwe gebruikers zijn geworden.

  4. U kunt opnames van de show uploaden op YouTube en verdienen via advertenties, of door rechtstreeks in contact te komen met adverteerders om hun producten te presenteren.

START UW SHOW EN VERDIEN

Vind je ons project leuk? Deel het met je vrienden!