NESTE GENERASJON CHAT-ROULETTE

Mer enn 1 000 000 brukere og hundrevis av online strømmer

Helt ny videochat

Bare her kan du direkte se chatterom med jenter og velge etter din smak! Ingen flere uendelige oppføringer med rom fylt med gutta. Vi velger og velger de mest interessante bekker å foreslå deg. I tillegg blokkerer vi automatisk potensielt uberettigede videoer og brukere.

Private og offentlige rom

Takket være fleksible personvernalternativer kan du chatte med en person eller med en gruppe venner. Samtidig kan ett rom vise opptil fire webkameraer, med et ubegrenset antall seere. Ingen chatroulette kan skilte med slike muligheter.

Plan for videostreaming

Slik at du vet på forhånd når en jente eller en fyr med et webkamera på vil være online, og slik at fansen din vil vite når du kan forvente deg på forhånd. For dette har vi laget en plan for videostreaming. Alt du trenger å gjøre er å abonnere på brukeren, og du vil alltid være oppdatert når ruletten hans er på.

Quizer og andre spill

For å holde deg opptatt i chatten vår, har vi laget et mangfold av minispel. Dette er en rulett og en klassisk quiz, et gjetningsspill og til og med en pengetroll. De kan spilles av samtidig ved å slå på nettkameraet og mens du snakker med andre i chatten din.

Forresten, du kan lage quizspørsmål automatisk, men også oppfinne dem selv! Hvis du spiller dem, vil du ikke bare ha det gøy, men også vinne mynter som kan brukes på en gave til en jente eller hevn på lovbryteren. Inkluder minispel i videochatten din, og seerne vil takke deg.

Gå inn i chat

Chatruten vår - et flott sted å møte nye mennesker!

Ingen annen datingtjeneste vil gi deg muligheten til å raskt og chatte med så mange jenter og gutter som bor. Nettjenesten vår vil øke hastigheten på bekjente og erstatte tusenvis av datoer! Gi gaver, flørte, spøk eller bare ha ærlige samtaler. Du vil raskt forstå om denne personen passer deg eller bør se etter mer. I dette tilfellet, hvis du ikke liker den personen, bare klikk på knappen og deaktiver webkameraet deres. Det vil ikke være noen harme og vanskelige situasjoner. Tro oss, på en vanlig dato ville alt være mye mer komplisert.

MØT VARME JENTER

Kommuniser på en ny måte!

Hvis du bor et webkamera hjemme og litt fritid. Sørg for å prøve det. Her finner du mer enn noen vakre å chatte med på et webkamera, mens du kan glede deg over en mengde minispel, morsomme videostrømmer, radio og mange andre ting for å holde deg underholdt. Mange unge mennesker og til og med jenter elsker videochatter og bruker aktivt nettkamera. Siden bekjentskap med hjelp av video, uten et personlig møte, er mye tryggere. Dessuten er det mye lettere å bare skru på videokameraet og raskt finne en hyggelig fyr enn å drepe hele dagen for en dårlig date. Dessuten krever ikke bruk av roulette registrering.

Tjen penger på dine strømmer!

Vi forstår at et kvalitetsshow ikke er mulig uten å tjene. Så hvis du har 18, så har chatten vår flere måter å tjene penger på via din egen sending:

  1. Be seerne legge igjen tips til verten. For dette formålet er det en spesiell knapp, disse tipsene blir kreditert kontoen din, og du kan ta dem ut til din Yandex-konto eller PayPal.

  2. Chat Roulette lar deg lage en liste over tjenester og gi dem for penger. Det kan for eksempel være en klassisk hilsen, eller synge en viss sang, samt alle slags eksotiske forespørsler, dans eller bare smile.

  3. Legg ut anmeldelser eller nyheter med tilknyttet lenke, og få 30% av alle betalinger fra all betaling fra brukerne som brukte koblingene og ble nye brukere.

  4. Du kan laste opp innspillinger av showet på YouTube og tjene via annonsering, eller ved direkte å engasjere seg med annonsører for å presentere produktene sine.

Start showet og tjent

Liker du prosjektet vårt? Del det med vennene dine!