NEXT GENERATION CHAT-ROULETTE

Peste 1 000 000 de utilizatori și sute de fluxuri online

Video chat complet complet

Doar aici puteți vedea direct camere de chat cu fete și alegeți pe placul vostru! Nu mai există listări interminabile cu camere pline de tipuri. Alegem și alegem fluxurile cele mai interesante care să vă sugereze. În plus, blocăm automat orice videoclipuri și utilizatori potențial nejustificați.

Camere private și publice

Datorită opțiunilor de confidențialitate flexibile, puteți discuta cu o singură persoană sau cu un grup de prieteni. În același timp, o cameră poate afișa până la patru camere web, cu un număr nelimitat de spectatori. Nici o ruletă de chat nu se poate lăuda cu astfel de oportunități.

Program de transmisie video

Așa că știi dinainte când o fată sau un tip cu o cameră web pornită vor fi online și astfel fanii tăi vor ști când să te aștepte în avans. Pentru aceasta, am creat un program de transmisie video. Tot ce trebuie să faceți este să vă abonați la utilizator și veți fi mereu la curent cu ruleta lui.

Quiz-uri și alte jocuri

Pentru a vă menține ocupat în chat-ul nostru, am creat o multitudine de mini-jocuri. Este vorba despre o ruletă și un test clasic, un joc de ghicire și chiar o ruletă pentru jocuri de noroc. Acestea pot fi redate în același timp, pornind camera web și vorbind cu alte persoane din chat.

Apropo, puteți crea automat întrebări de testare, dar și inventați-le singuri! Joacă-le, nu numai că te vei distra, ci și câștigi monede care pot fi cheltuite cu un cadou pentru o fată sau o răzbunare a infractorului. Includeți mini-jocuri în videochat și spectatorii dvs. vă vor mulțumi.

Intră pe chat

Ruleta noastră de chat - un loc minunat pentru a întâlni oameni noi!

Niciun alt serviciu de întâlniri nu vă va oferi posibilitatea de a discuta rapid și de a trăi atât de multe fete și băieți. Serviciul nostru web va grăbi cunoscuții și va înlocui mii de date! Oferă cadouri, flirtează, glumește sau pur și simplu ai conversații cinstite. Veți înțelege rapid dacă această persoană vi se potrivește sau trebuie să căutați mai multe. În acest caz, dacă nu vă place persoana respectivă, trebuie doar să faceți clic pe buton și să dezactivați camera web. Nu vor exista resentimente și situații incomode. Credeți-ne, într-o întâlnire obișnuită totul ar fi mult mai complicat.

MEET FETE HOT

Comunică într-un mod nou!

Dacă ai acasă o cameră web acasă și ceva timp liber. Asigurați-vă că încercați. Aici veți găsi mai mult decât cineva frumos pentru a discuta cu o cameră web, în timp ce vă bucurați de o multitudine de minigame, fluxuri video distractive, radio și multe alte lucruri pentru a vă distra. Mulți tineri și chiar fete iubesc chaturile video și folosesc în mod activ web cam. Întrucât cunoașterea cu ajutorul videoclipului, fără o întâlnire personală, este mult mai sigură. În plus, este mult mai ușor să pornești doar camera video și să găsești rapid un tip drăguț decât să omori toată ziua pentru o întâlnire proastă. Mai mult, utilizarea ruletei nu necesită înregistrare.

Câștigă bani pe fluxurile tale!

Înțelegem că un spectacol de calitate nu este posibil fără a câștiga. Deci, dacă aveți 18, chat-ul nostru are mai multe modalități prin care puteți câștiga bani reali prin propria difuzare:

  1. Cereți telespectatorilor să lase sfaturi gazdei. În acest scop, există un buton special, aceste sfaturi sunt creditate în contul dvs. și le puteți retrage în contul dvs. Yandex sau PayPal.

  2. Chat Roulette vă permite să creați o listă de servicii și să le oferiți bani. De exemplu, poate fi un clasic da felicitări sau cântă o anumită melodie, precum și tot felul de cereri exotice, dans sau doar zâmbet.

  3. Publicați recenzii sau știri cu link de afiliere și obțineți 30% din toate plățile de la toate plățile de la utilizatorii care au folosit aceste legături și au devenit noi utilizatori.

  4. Puteți încărca înregistrări ale emisiunii pe YouTube și pentru a câștiga prin publicitate sau prin implicarea directă cu agenții de publicitate pentru a le prezenta produsele.

ÎNCEPEȚI-VĂ ȘI CÂȚI

Îți place proiectul nostru? Distribuie-l cu prietenii tăi!