СЛЕДЕЋА ГЕНЕРАЦИЈА ЦХАТ-РОУЛЕТТЕ

Више од 1 000 000 корисника и стотине онлине стреамова

Потпуно нови видео ћаскање

Само овде можете директно видети четничке собе са девојкама и одабрати по вашој жељи! Нема више бесконачних листа са собама испуњеним момцима. Ми бирамо и бирамо најзанимљивије токове који ће вам предложити. Поред тога, аутоматски блокирамо све потенцијално неоправдане видео снимке и кориснике.

Приватне и јавне собе

Захваљујући флексибилним опцијама приватности, можете разговарати са једном особом или са групом пријатеља. У исто време једна соба може приказати до четири веб камере са неограниченим бројем гледалаца. Ниједан цхат рулет се не може похвалити таквим могућностима.

Распоред стреаминга видео записа

Тако да унапред знате када ће девојка или момак са веб камером бити на мрежи, и тако да ће ваши фанови унапред знати када вас очекују. За то смо направили распоред за стримовање видео записа. Све што требате је претплатити се на корисника и увек ћете бити у току када је његов рулет укључен.

Квизови и друге игре

Да бисмо вас заузели у нашем цхату, направили смо мноштво мини игара. Ово је рулета и класични квиз, игра погађања, па чак и рулет за коцкање. Могу се истовремено репродуковати укључивањем веб камере и разговором са другим људима у вашем чету.

Успут, питања за квиз можете да креирате аутоматски, али и да их сами измислите! Играјући се њима, не само да ћете се забавити, већ ћете и освојити кованице које можете потрошити на поклон за девојку или се осветити преступнику. Укључите мини игре у свој видео цхат и гледаоци ће вам захвалити.

Унесите чет

Наш цхат рулет - одлично место за упознавање нових људи!

Ниједна друга служба за упознавање неће вам пружити прилику да брзо и разговарате са толико девојака и дечака уживо. Наш веб сервис ће убрзати познанства и заменити хиљаде датума! Дајте поклоне, флертујте, шалите се или једноставно водите искрене разговоре. Брзо ћете схватити да ли вам та особа одговара или бисте требали потражити више. У том случају, ако вам се та особа не свиђа, само кликните дугме и онемогућите њихову веб камеру. Неће бити замера и незгодних ситуација. Вјерујте нам, на редовном састанку све би било много сложеније.

МЕЕТ ХОТ ГИРЛС

Комуницирајте на нови начин!

Ако код куће имате веб камеру и мало слободног времена. Обавезно испробајте. Овде ћете пронаћи више од некога лепог за разговор са веб камером, док уживате у мноштву мини-игара, забавних видео стримова, радија и многим другим стварима које ће вас забављати. Многи млади, па чак и девојке воле видео цхат и активно користе веб камеру. Пошто је упознавање уз помоћ видео записа, без личног састанка, много сигурније. Поред тога, много је лакше само укључити видео камеру и брзо наћи згодног момка него убити цео дан за један лош састанак. Штавише, за употребу рулета није потребна регистрација.

Зарадите новац на својим потоцима!

Разумијемо да квалитетна емисија није могућа без зараде. Дакле, ако имате 18 година, онда у нашем цхату постоји неколико начина на који можете зарадити прави новац путем сопствене емисије:

  1. Замолите гледаоце да оставе савете домаћину. У ту сврху постоји посебно дугме, ови савети се преносе на ваш налог и можете их повући на свој Иандек налог или ПаиПал.

  2. Роулетте цхат вам омогућава да направите листу услуга и пружите их за новац. На пример, то може бити класичан поздрав или певање одређене песме, као и све врсте егзотичних захтева, плес или само осмех.

  3. Објавите рецензије или вести са партнерском везом и узмите 30% свих уплата од свих уплата од корисника који су користили те везе и постали нови корисници.

  4. Можете да отпремите снимке емисије на ИоуТубе и да зарађујете оглашавањем или директно ангажујући оглашаваче да представе своје производе.

ПОЧЕТИТЕ СВОЈ ПРИЈАВУ И ЗАРАДИТЕ

Да ли вам се свиђа наш пројекат? Поделите то са својим пријатељима!