NÄSTA GENERATION CHAT-ROULETTE

Mer än 1 000 000 användare och hundratals online-strömmar

Helt ny videochatt

Endast här kan du direkt se chattrum med flickor och välja efter din smak! Inga fler oändliga listor med rum fyllda med killar. Vi väljer och väljer de mest intressanta strömmarna att föreslå dig. Dessutom blockerar vi automatiskt eventuella oberättigade videor och användare.

Privata och offentliga rum

Tack vare flexibla integritetsalternativ kan du chatta med en enda person eller med en grupp vänner. Samtidigt kan ett rum visa upp till fyra webbkameror, med ett obegränsat antal tittare. Ingen chattrulett kan skryta med sådana möjligheter.

Streaming schema för video

Så att du vet i förväg när en tjej eller en kille med webbkamera kommer att vara online, så att dina fans kommer att veta när du kan förvänta dig dig i förväg. För detta har vi skapat ett schema för videoströmning. Allt du behöver göra är att prenumerera på användaren och du kommer alltid att vara uppdaterad när hans roulette är på.

Frågor och andra spel

För att hålla dig upptagen i vår chatt har vi skapat en mängd minispel. Detta är en roulette och en klassisk frågesport, ett gissningsspel och till och med ett spelroulett. De kan spelas på samma gång genom att slå på webbkameran och samtidigt prata med andra i din chatt.

Förresten, du kan skapa quizfrågor automatiskt, men också uppfinna dem själv! Genom att spela dem kommer du inte bara att ha kul, utan också vinna mynt som kan spenderas på en present till en tjej eller hämnas på gärningsmannen. Inkludera minispel i din videochatt och dina tittare kommer att tacka dig.

Gå in i chatten

Vår chatroulett - ett bra ställe att träffa nya människor!

Ingen annan datingtjänst ger dig möjlighet att snabbt och chatta med så många flickor och pojkar som bor. Vår webbtjänst påskyndar bekanta och kommer att ersätta dina tusentals datum! Ge gåvor, flirta, skämt eller bara ha ärliga konversationer. Du kommer snabbt att förstå om den här personen passar dig eller borde leta efter mer. Om du inte gillar den personen klickar du bara på knappen och inaktiverar webbkameran. Det kommer inte att vara någon harsel och besvärliga situationer. Tro oss, på ett vanligt datum skulle allt vara mycket mer komplicerat.

MÖT VARMA JULAR

Kommunicera på ett nytt sätt!

Om du hemma en webbkamera hemma och lite ledig tid. Se till att prova det. Här hittar du mer än någon vacker att chatta med på en webbkamera medan du njuter av en mängd minispel, roliga videoströmmar, radio och massor av andra saker för att hålla dig underhållen. Många ungdomar och till och med flickor älskar videochattar och använder aktivt webbkam. Eftersom bekanta med hjälp av video, utan ett personligt möte, är mycket säkrare. Dessutom är det mycket lättare att bara sätta på videokameran och snabbt hitta en trevlig kille än att döda hela dagen för ett dåligt datum. Dessutom kräver inte användning av roulette registrering.

Tjäna pengar på dina strömmar!

Vi förstår att en kvalitetsshow inte är möjlig utan att tjäna. Så om du har 18 så har vår chatt flera sätt att tjäna riktiga pengar via din egen sändning:

  1. Be tittarna att lämna tips till värden. För detta ändamål finns det en speciell knapp, dessa tips krediteras ditt konto och du kan dra tillbaka dem till ditt Yandex-konto eller PayPal.

  2. Chatroulette låter dig skapa en lista över tjänster och ge dem för pengar. Det kan till exempel vara en klassisk hälsning, eller sjunga en viss låt, liksom alla slags exotiska förfrågningar, dans eller bara le.

  3. Skicka recensioner eller nyheter med anknuten länk och få 30% av alla betalningar från all betalning som från de användare som använde dessa länkar och blev nya användare.

  4. Du kan ladda upp inspelningar av showen på YouTube och tjäna via reklam eller genom att direkt samarbeta med annonsörer för att presentera sina produkter.

Börja ditt show och tjäna

Gillar du vårt projekt? Dela det med dina vänner!