ВАНИЛА СТУДИО

Бесплатна апликација за прозорци за да креирате професионална видео струја во разговорот со Ванила

Стриминг во квалитет на HD

Можете да изберете квалитет на видео и аудио во поток, во зависност од вашиот Интернет канал и желбите на гледачите

Изберете извор на стриминг

Може да пренесувате не само видеа од веб-камерата, туку и работната површина, фотографиите, видео-датотеките, игрите, текстот и апликациите.

Флексибилни поставки за сцена

Можете да комбинирате и размерите извори на стриминг. Поставете текст, па дури и комбинирајте ги потоците на сцената.

Автоматско снимање на видео за YouTube

Не треба да размислите како да добиете квалитетно снимање на емитувањето. Студиото на реалноста, користејќи ги најновите современи стандарди за кодирање (H. 264 и AAC), ќе го задржите снимањето колку што е можно на минимален простор на дискот, треба само да го поставите на вашиот канал на YouTube.

ИСПИТЕТЕ БЕСПЛАТНО

Брзо префрлување помеѓу сцените

Со Reality Studio можете да подготвите неколку сцени однапред, на пример за употреба на снимки или заштитници на екранот за време на потокот. Вие исто така може да создадете различни сцени за различни претстави. Ова ќе помогне да ги доведеме вашите струи на попрофесионално ниво.

Дали ви се допаѓа нашиот проект? Споделете го со вашите пријатели!