VANILLA STUDIO

Aplikim falas për Windows për të krijuar një rrjedhë profesionalevideo në bisedën me Vaniljen

Streaming në cilësi HD

Ju mund të zgjidhni cilësinë e video dhe audio në transmetim, në varësi të kanalit tuaj të Internetit dhe dëshirave të shikuesve

Zgjidhni një burim transmetimi

Ju mund të transmetoni jo vetëm video nga kamera në internet, por edhe desktop, foto, skedarë video, lojëra, tekst dhe aplikacione.

Cilësimet fleksibël të skenës

Mund të kombinoni dhe të shkallëzoni burimet e transmetimit. Mbivendosni tekstin dhe madje kombinoni rryma në skenë.

Regjistrimi automatik i videos për YouTube

Ju nuk keni nevojë të mendoni se si të merrni një regjistrim cilësor të transmetimit tuaj. Reality Studio, duke përdorur standardet më të azhurnuara të kodimit (H. 264 dhe AAC) do të mbajë regjistrimin tuaj sa më shumë që të jetë e mundur në hapësirën minimale të diskut, ju vetëm duhet ta ngarkoni atë në kanalin tuaj YouTube.

Provoni atë FALAS

Kalimi i shpejtë midis skenave

Me Reality Studio mund të përgatisni disa skena paraprakisht, për shembull për përdorim pamjet ose mbrojtës të ekraneve gjatë rrjedhës. Ju gjithashtu mund të krijoni skena të ndryshme për shfaqje të ndryshme. Kjo do të ndihmojë në sjelljen e rrjedhave tuaja në një nivel më profesional.

A ju pëlqen projekti ynë? Ndani atë me miqtë tuaj!