ONLINE STREAMEN

Streamingservice voor online seminars, masterclasses, tutorials en webinars

Verdien geld met streams

Als het publiek je stream leuk vindt, zullen ze je tips geven die je kunt terugtrekken.

Meer dan 500.000 gebruikers

Dankzij het grote publiek op ons platform kun je abonnees en fans ontvangen zonder extra marketingkosten.

Online en YouTube-streams

Naast livestreams kun je ook eerder opgenomen YouTube-clips streamen.

Videochat en een interactieve tv

Met behulp van onze videochat kun je tijdens het streamen met je publiek communiceren, hun vragen beantwoorden of hun opmerkingen lezen. U kunt ook deelnemen aan een videoconferentie met uw kijkers.

Verwijzingssysteem 'leiden en verdienen'

Als u kijkers van uw sites uitnodigt, krijgt u altijd 30% korting op de som van hun toekomstige betalingen, zelfs als u niet langer met ons streamt. Je hebt een gepersonaliseerd dashboard waarmee je een lijst met uitnodigingen en hun activiteiten kunt bekijken.

Streaming schema

Als je regelmatig en consistent streamt, kun je een schema voor je kijkers opstellen, zodat ze weten wanneer ze je volgende optreden kunnen verwachten.

Diensten verlenen aan kijkers

U kunt betaalde adviesdiensten verlenen, liedjes laten bestellen en live worden beloond voor shootouts en begroetingen. U krijgt hiervoor een mooie interface

Gratis opname van uw videostreams

Je kijkers kunnen een opname van je stream zien in hun nieuwsfeed. Naast livebeelden. Hierdoor zal het aantal views meerdere keren toenemen. Het is ook gemakkelijk om de videobeelden van uw stream te downloaden om deze naar uw YouTube-kanaal te uploaden of om deze gewoon te verwijderen.

Volg ons

Facebook Telegram