Bekijk populaire realityshows of creëer je eigen project

Als je van realityshows houdt

Nieuwe afleveringen, livestreams, nieuws en forums over realityshows: The Bachelor, Survivor, RuPaul's Drag Race, The Great British Bake off en vele anderen.

Live streams en chats met deelnemers

Wacht niet op een reeds bewerkte aflevering met verwijderde scènes. Maak deel uit van het moment! Volg wat er nu gebeurt, geef hints en steun de deelnemers.

Nieuwe afleveringen, nieuws en insides

Abonneer u op de show die u leuk vindt, ontvang meldingen over nieuwe evenementen, afleveringen en nieuws. Inclusief onofficiële of gesloten bronnen.

Opmerkingen en forums

Plaats uw eigen ideeën, stem op deelnemers of bespreek de evenementen eenvoudig met andere gebruikers.

Als je je realityshow wilt maken

Schrijf boeiende artikelen of maak video's over populaire realityshows en verdien geld. Hoe interessanter uw inhoud is, des te groter is uw inkomen. Geen kieskeurige klanten en uitwisselingen meer.

Start livestreams

Een smartphone of simpele webcamera is voldoende voor een goede stream. Meer ervaren streamers kunnen OBS, StreamLabs en andere streaming-apps gebruiken.

Publiceer nieuws

Maak van de gelegenheid gebruik om video's te publiceren of berichten te schrijven in een handige editor. U kunt ook inhoud van YouTube of andere services insluiten.

Verdien door middel van donaties

Gebruikers kunnen geschenken sturen naar deelnemers aan realityshows of hen vragen om betaalde activiteiten uit te voeren. Het is ook mogelijk om links naar andere donatiediensten te gebruiken.

Verdien van abonnees

Je kunt bijzonder boeiende afleveringen alleen achterlaten voor een betaald abonnement. Kies zelf de prijs.

Inkomen voor journalisten en tekstschrijvers

Schrijf boeiende artikelen of maak video's over populaire realityshows en verdien geld. Hoe interessanter uw inhoud is, des te groter is uw inkomen. Geen kieskeurige klanten en uitwisselingen meer.

We betalen per weergave

Ontvang $ 0,04 voor elke 100 weergaven van je bericht

SEO-partnerprogramma

Gebruikers die vanuit de zoekfunctie rechtstreeks naar uw bericht zijn gegaan, worden automatisch uw verwijzingen - u ontvangt 30% van hun betalingen of 10% van hun uitbetalingen.

Abonnementen

Je kunt bijzonder boeiende berichten alleen achterlaten voor een betaald abonnement.

Partnerprogramma voor bloggers en webmasters

Deel uw verwijzingslink of sluit de app in op uw website - ontvang 30% van de betalingen van gebruikers of 10% van hun uitbetalingen.

Grote keuze aan landingspagina's

U kunt niet alleen uw bestemmingspagina voor promotie kiezen, maar ook een ander bericht. Uw verwijzings-ID wordt automatisch toegevoegd tijdens het delen van pagina's.

U kunt de app insluiten op uw site

De app werkt in een white label-modus - hij past perfect bij het ontwerp van uw site en verbetert de gebruikersfactoren. Alle gebruikers die van uw site afkomstig zijn, worden automatisch uw verwijzingen.

Volledige statistieken over betalingen en transits

Gebruik interne statistieken en actiegeschiedenis om verkeer en gebruikersgedrag te evalueren. U kunt ook een Google Analytics-tracking-ID toevoegen en volledig gedetailleerde informatie ontvangen.

Bekijk populaire realityshows, chat met beroemdheden en creëer je eigen project

Volg ons

Facebook Telegram