Urmăriți emisiuni de realitate populare sau creați propriul dvs. proiect

Dacă îți plac spectacolele de realitate

Episoade proaspete, fluxuri live, știri și forumuri despre reality show-uri: The Bachelor, Survivor, RuPaul's Drag Race, The Great British Bake off și multe altele.

Fluxuri live și chaturi cu concurenții

Nu așteptați un episod deja editat cu scene șterse. Fii o parte a momentului! Urmăriți ceea ce se întâmplă chiar acum, dați indicii și susțineți concurenții.

Noi episoade, știri și interioare

Abonați-vă la emisiunea care vă place, primiți notificări despre evenimente noi, episoade și știri. Inclusiv surse neoficiale sau închise.

Comentarii și forumuri

Postați propriile idei, votați concurenții sau pur și simplu discutați evenimentele cu alți utilizatori.

Dacă vrei să îți creezi reality show-ul

Scrie articole interesante sau creează videoclipuri despre reality-show-uri populare și câștigă bani. Cu cât conținutul dvs. este mai interesant, cu atât veniturile sunt mai mari. Gata cu clienții și schimburile pretențioase.

Lansați fluxuri live

Un smartphone sau o cameră web simplă este suficientă pentru un flux bun. Streamerii mai experimentați pot folosi OBS, StreamLabs și alte aplicații de streaming.

Publică știri

Folosiți ocazia de a publica videoclipuri sau de a scrie postări într-un editor convenabil. De asemenea, puteți încorpora conținut de pe Youtube sau din alte servicii.

Câștigați prin donații

Utilizatorii pot trimite cadouri concurenților reality show sau să le ceară să efectueze activități plătite. De asemenea, este posibil să utilizați link-uri către alte servicii de donație.

Câștigați de la abonați

Puteți lăsa episoade deosebit de atractive numai pentru abonament cu plată. Alegeți singur prețul.

Venituri pentru jurnaliști și redactori

Scrie articole interesante sau creează videoclipuri despre reality-show-uri populare și câștigă bani. Cu cât conținutul dvs. este mai interesant, cu atât veniturile sunt mai mari. Gata cu clienții și schimburile pretențioase.

Plătim pe vizionare

Obțineți 0,04 USD pentru fiecare 100 de vizualizări ale postării dvs.

Program de afiliere SEO

Utilizatorii care au accesat direct postarea dvs. din căutare devin automat recomandări - primiți 30% din plățile lor sau 10% din plățile lor.

Abonamente

Puteți lăsa postări deosebit de atractive numai pentru abonament cu plată.

Program de afiliere pentru bloggeri și webmasteri

Distribuiți linkul dvs. de recomandare sau încorporați aplicația pe site - obțineți 30% din plățile utilizatorilor sau 10% din plățile acestora.

O gamă largă de pagini de destinație

Puteți alege nu numai pagina dvs. de destinație pentru promovare, ci și orice altă postare. ID-ul dvs. de recomandare va fi adăugat automat în timpul partajării paginilor.

Puteți încorpora aplicația pe site-ul dvs.

Aplicația va funcționa într-un mod etichetă albă - se va potrivi în mod ideal cu designul site-ului dvs. și va îmbunătăți factorii utilizatorului. Toți utilizatorii care au venit de pe site-ul dvs. devin automat recomandări.

Completați statistici privind plățile și tranzitele

Utilizați statistici interne și istoricul acțiunilor pentru a evalua traficul și comportamentul utilizatorilor. De asemenea, puteți adăuga codul de urmărire Google Analytics și puteți primi informații complet detaliate.

Urmăriți emisiuni de realitate populare, discutați cu vedete și creați-vă propriul proiect

Urmează-ne

Facebook Telegram