VIDEO CHAT 2.0 - COMUNICARE PE NOUL NIVEL

Peste 500 000 de utilizatori și tone de emisii

Chat video video de generație următoare

Chat-ul este plin de emoții pozitive, flirt și fete atractive. Îl monitorizăm continuu și nu permitem nimănui sub 18 ani să vă protejeze de conținutul ofensator. Mai mult decât atât, puteți adăuga utilizatori neplăcute pe propria dvs. listă de mutare și interdicție. Datorită acestui fapt, suntem confortabili cu invitarea de noi utilizatori pe platforma noastră.

Filme și emisiuni preferate

Aplicația nu acceptă doar streaming de webcam, dar și videoclipuri YouTube și VK. Tot ce trebuie să faci este să găsești un clip aleatoriu care îți place și îl poți urmări simultan cu alții, în timp ce comentezi complotul și personajele. Puteți chiar să publicați sondaje și să le discutați cu spectatorii dvs. de flux.

Jocuri Sega și Dendy

Aici puteți juca gratuit aceste vechi jocuri de consolă. Puteți juca chiar jocuri de cooperare cu cineva aflat la distanță de tine. Zeci de oameni vor urmări și vor comenta procesul tău de joc. Este cel mai tare adaos de videochat pe care l-am făcut vreodată

Stickere și emoticoane minunate

Artiștii noștri talentați au făcut o mulțime de autocolante fermecătoare și hilare, deoarece există momente în care un singur autocolant în timp util poate spune asta mult mai mult decât un zid de text. Unii dintre utilizatorii noștri chiar comunică exclusiv prin autocolante! Flirtul cu fetele nu a fost niciodată atât de ușor și îngrijit. Dar, desigur, pentru toți utilizatorii de emoticonuri din vechile școli, avem o selecție dintre cele mai populare.

Studioul și canalul tău tv

Dacă sunteți un manager talentat, cu abilități de organizare excelente, puteți forma o echipă de oameni cu gânduri similare și să vă creați studioul tv. Vei putea controla utilizatorii, le alocați sarcini și alegeți un buget. Puteți crea stilul dvs. de streaming unic, iar logo-ul dvs. va fi văzut de mii de utilizatori. Fii persistent, iar studioul tău poate deveni primul pas către canalul tău tv.

În acea zi, exista o idee că cineva are nevoie de o sumă nesăbuită de bani pentru a crea un canal tv. Vremurile s-au schimbat, iar acum îl puteți face gratuit. Îmbunătățim continuu serviciul, dar caracteristicile actuale sunt destul de suficiente. De asemenea, vă oferim o audiență inițială și capacitatea de a câștiga banii. Puteți câștiga bani din sfaturile utilizatorilor, îndeplinind comenzi din partea publicului și, desigur, puteți câștiga din publicitate, afișând anunțuri într-un chat sau încărcând emisiuni înregistrate pe YouTube.

Cel mai bun mod de a cunoaște oameni noi!

Textele obișnuite sunt destul de demodate în acest moment și nu pot oferi intimitatea pe care o obțineți prin videochat. Veți întâlni fete noi din alte orașe, chiar și din alte țări mai ușor ca niciodată! Întâlnește-te, discută știri și împărtășește impresii. Pentru a face lucrurile mai interesante, nu uitați de opțiunile disponibile pentru dvs. și persoana cu care discutați. De exemplu, puteți merge la o întâlnire virtuală și chiar puteți organiza o cină romantică cu lumânări. Implică-ți imaginația, camera web și distanțele fizice vor dispărea. Uimitor!

Urmează-ne

Facebook Telegram