Чат с момичета

Над 500 000 потребители и тонове момичета

Флирт в чат стая

Следващо поколение видео чат. Чатът е изпълнен с положителни емоции, флирт и привлекателни момичета. Ние го наблюдаваме непрекъснато и не допускаме лица под 18 години, докато ви защитаваме от обидното съдържание. Освен това можете да добавите неприятни потребители към собствения си списък за заглушаване и забрана. Благодарение на това ни е удобно да каним нови потребители на нашата платформа.

Чат горещ

Приложението поддържа не само стрийминг на уеб камера, но и видеоклипове в Youtube и VK. Всичко, което трябва да направите, е да намерите произволен клип, който ви харесва, и можете да го гледате едновременно с други, докато коментирате сюжета и героите. Можете дори да поставите анкети и да го обсъдите със своите зрители.

Чат с непознати

Тук можете да играете тези добри стари конзолни игри безплатно. Можете дори да играете кооперативни игри с някой мили на разстояние от вас. Десетки хора ще гледат и коментират вашия процес на игра. Това е най-готиното допълнение към видео чат, което някога сме правили!

Анонимен чат

Прекрасни стикери и емотикони. Нашите талантливи художници направиха купища очарователни и весели стикери, защото има моменти, когато един навреме стикер може да каже, че е много повече от стена с текст. Някои от нашите потребители дори комуникират изключително чрез стикери! Флиртът с момичета никога не е бил толкова лесен и безгрижен. Но разбира се, за всички потребители на емотикони от старата школа имаме селекция от най-популярните.

Флирт чат

Вашето студио и телевизионен канал. Ако сте талантлив мениджър с отлични организаторски умения, можете да сформирате екип от съмишленици и да създадете вашето телевизионно студио. Ще можете да контролирате потребителите, да им възлагате задължения и да избирате бюджет. Можете да създадете своя уникален стил на стрийминг и вашето лого ще бъде видяно от хиляди потребители. Бъдете постоянни и вашето студио може да се превърне в първата стъпка към вашия телевизионен канал.

По онова време имаше идея, че човек се нуждае от безумна сума пари, за да създаде телевизионен канал. Времената са се променили и сега можете да го направите безплатно. Непрекъснато подобряваме услугата, но настоящите функции са напълно достатъчни. Също така, ние ви предоставяме начална аудитория и способност да печелите сами. Можете да печелите пари от потребителски съвети, като изпълнявате поръчки от аудиторията и, разбира се, можете да печелите от реклама, показване на реклами в чат или чрез качване на записани предавания в YouTube.

Алтернатива за чат

Най-добрият начин да се запознаете с нови хора! Обичайните текстови съобщения към този момент са доста остарели и не могат да осигурят интимността, която получавате от видео чата. Ще срещнете нови момичета от други градове, дори от други страни по-лесно от всякога! Срещайте се, обсъждайте новини и споделяйте впечатления. За да направите нещата по-интересни, не забравяйте широчината от опции, достъпни за вас и човека, с който разговаряте. Например можете да отидете на виртуална среща и дори да организирате романтична вечеря със свещи. Включете въображението си, уеб камерата си и физическите разстояния ще изчезнат. Удивително!

Последвай ни

Facebook Telegram