ВИДЕО ЧАТ 2.0 - КОМУНИКАЦИЯ НА НОВ НИВО

Над 500 000 потребители и тонове излъчвания

Видео чат от следващо поколение

Чатът е изпълнен с положителни емоции, флирт и привлекателни момичета. Ние непрекъснато го наблюдаваме и не допускаме никого под 18 години, докато ви защитаваме от обидното съдържание. Освен това можете да добавите неприятни потребители към собствения си списък за отмяна на звука и забраната. Благодарение на това ни е приятно да каним нови потребители в нашата платформа.

Любими филми и предавания

Приложението не само поддържа стрийминг на уеб камери, но и Youtube и VK видеоклипове. Всичко, което трябва да направите, е да намерите произволен клип, който харесвате, и можете да го гледате едновременно с другите, докато коментирате сюжета и героите. Можете дори да поставите анкети и да ги обсъдите с зрителите си на потоци.

Игри на Sega и Dendy

Тук можете да играете тези добри стари конзолни игри безплатно. Можете дори да играете кооперативни игри с някой мили на разстояние от вас. Десетки хора ще гледат и коментират вашия процес на игра. Това е най-готиното допълнение за видео чат, което някога сме правили!

Прекрасни стикери и емотикони

Нашите талантливи художници направиха множество очарователни и весели стикери, защото има моменти, когато един единствен навременен стикер може да каже, че много повече от стена с текст. Някои от нашите потребители дори общуват изключително чрез стикери! Флиртът с момичета никога не е бил толкова лесен и безгрижен. Но разбира се, за всички потребители на емотикони в старата школа имаме селекция от най-популярните.

Опитайте го безплатно

Вашето студио и телевизионен канал

Ако сте талантлив мениджър с отлични организаторски умения, можете да сформирате екип от съмишленици и да създадете вашето телевизионно студио. Ще можете да контролирате потребителите, да им възлагате задължения и да избирате бюджет. Можете да изработите вашия уникален стил на поточно предаване и логото ви ще бъде видяно от хиляди потребители. Бъдете настойчиви и студиото ви може да стане първата стъпка към вашия телевизионен канал.

В миналото имаше представа, че човек се нуждае от безумно количество пари, за да създаде телевизионен канал. Времената се промениха и сега можете да го направите безплатно. Ние непрекъснато подобряваме услугата, но настоящите функции са напълно достатъчни. Също така, ние ви предоставяме начална аудитория и способност да правите свои пари. Можете да печелите пари от потребителски съвети, като изпълнявате поръчки от аудиторията и, разбира се, можете да печелите от реклама, показване на реклами в чат или като качвате записани предавания в YouTube.

Най-добрият начин да се запознаете с нови хора!

Обичайният текстови текст е доста остарял в този момент и не може да осигури интимността, която получавате от видео чат. Ще срещнете нови момичета от други градове, дори и други страни по-лесно от всякога! Срещайте се, обсъждайте новини и споделяйте впечатления. За да направите нещата по-интересни, не забравяйте широчината от опции, достъпни за вас и човека, с когото разговаряте. Например, можете да отидете на виртуална среща и дори да организирате романтична вечеря със свещи. Включете въображението си, вашата уеб камера и физическите разстояния ще изчезнат. Невероятно!

Чат сега

Открийте нови проекти въз основа на вашите интереси

Cosplayme.app

Косплей и всичко свързано. Тематични предавания, снимки и видеоклипове.

Ulive.games

Гледайте представления за игра от цял свят. Поддържайте връзка с индустрията за игри.

Drive.land

Прегледи на автомобили, лайфхаки и съвети от собствениците на автомобили.

Flirtymania.dating

Социална мрежа за запознанства, чат и флирт с потребители от цял свят.

Cosplayme.app

Косплей и всичко свързано. Тематични предавания, снимки и видеоклипове.

Ulive.games

Гледайте представления за игра от цял свят. Поддържайте връзка с индустрията за игри.

Drive.land

Прегледи на автомобили, лайфхаки и съвети от собствениците на автомобили.

Flirtymania.dating

Социална мрежа за запознанства, чат и флирт с потребители от цял свят.

Харесва ли ви нашия проект? Споделете го с приятелите си!