ОНЛАЙН ПОТРИМАНЕ

Услуга за стрийминг за онлайн семинари, майсторски класове, уроци и уеб семинари

Печелете пари на потоци

Ако аудиторията харесва потока ви, тя ще ви даде съвети, които можете да оттеглите.

Повече от 500 000 потребители

Благодарение на многобройната аудитория на нашата платформа ще можете да приемате абонати и фенове без допълнителни маркетингови разходи.

Онлайн и YouTube потоци

Освен това, за да предавате на живо, можете също да предавате предварително записани клипове в YouTube.

Видео чат и интерактивна телевизия

Използвайки нашия видеочат, ще можете да комуникирате с аудиторията си, докато предавате поточно, да отговаряте на техните въпроси или да четете коментарите им. Можете също да участвате във видеоконференция с вашите зрители.

Препращаща система „Води и печели“

Ако каните зрители от вашите сайтове, винаги ще получите 30% намаление от сумата на бъдещите им плащания, дори ако вече не предавате поточно с нас. Имате персонализирано табло за управление, което ще ви помогне да проверите списък с покани и техните дейности.

График за поточно предаване

Ако излъчвате редовно и последователно, можете да изложите график за зрителите си, така че те да могат да знаят кога да очакват следващата ви поява.

Предоставяне на услуги за зрители

Можете да предоставите платени консултантски услуги, да поръчате песни, както и да бъдете възнаградени за престрелки и поздрави на живо. За тази цел ще ви бъде осигурен приятен интерфейс

Безплатен запис на вашите видео потоци

Вашите зрители ще могат да видят запис на потока ви в своя канал за новини. В допълнение, за да кадри на живо. Това ще увеличи броя на показванията няколко пъти. Също така е лесно да изтеглите видеозаписите от потока си, за да ги качите на вашия канал в YouTube или просто да ги изтриете.

Последвай ни

Facebook Telegram