ОНЛАЙН СТРАМИНГ

Услуга за стрийминг за онлайн семинари, майсторски класове, уроци и уебинари

Печелете пари от потоци

Ако публиката харесва потока ви, тя ще ви даде съвети, които можете да изтеглите.

Повече от 500 000 потребители

Благодарение на голямата аудитория в нашата платформа ще можете да получавате абонати и фенове без допълнителни маркетингови разходи.

Онлайн и YouTube потоци

Освен това, за да предавате на живо, можете също да предавате поточно записани YouTube клипове.

Опитайте БЕЗПЛАТНО!

Видео чат и интерактивна телевизия

Използвайки нашия видео чат, вие ще можете да общувате с аудиторията си, докато стриймвате, да отговаряте на техните въпроси или да четете техните коментари. Можете също така да участвате във видеоконференция с вашите зрители.

Започнете поточно

Система за насочване „Водете и печелете“

Ако каните зрители от вашите сайтове, винаги ще получавате 30% намаление от сумата на бъдещите им плащания, дори ако вече не се стриймвате с нас. Имате персонализирано табло, което ще ви помогне да проверите списък с покани и техните дейности.

Научете повече

График на поточно предаване

Ако излъчвате редовно и последователно, можете да създадете график за своите зрители, така че те да знаят кога да очакват следващата ви изява.

Предоставяне на услуги за зрителите

Можете да предоставяте платени консултантски услуги, да поръчате песни, както и да бъдете възнаградени за престрелки и поздрави на живо. За тази цел ще ви бъде осигурен приятен интерфейс

Безплатен запис на вашите видео потоци

Зрителите ви ще могат да видят запис на вашия поток в новинарския им ефир. В допълнение, за кадри на живо. Това ще увеличи броя на гледанията многократно. Освен това е лесно да изтеглите видео кадри от вашия поток, за да го качите в канала си в YouTube или просто да го изтриете.

Опитайте БЕЗПЛАТНО!

Харесва ли ви нашия проект? Споделете го с приятелите си!