Гледайте популярни риалити шоута или създайте свой собствен проект

Ако харесвате риалити шоута

Свежи епизоди, потоци на живо, новини и форуми за риалити шоута: The Bachelor, Survivor, RuPaul's Drag Race, The Great British Bake off и много други.

Предавания на живо и чатове с участници

Не чакайте вече редактиран епизод с изтрити сцени. Бъдете част от момента! Проследете случващото се в момента, дайте подсказки и подкрепете състезателите.

Нови епизоди, новини и вътрешности

Абонирайте се за предаването, което харесвате, получавайте известия за нови събития, епизоди и новини. Включително неофициални или затворени източници.

Коментари и форуми

Публикувайте свои собствени идеи, гласувайте за състезатели или просто обсъдете събитията с други потребители.

Ако искате да създадете вашето риалити шоу

Пишете увлекателни статии или правете видеоклипове за популярни риалити шоута и печелете пари. Колкото по-интересно е вашето съдържание, толкова по-голям е доходът ви. Няма повече придирчиви клиенти и борси.

Стартирайте потоци на живо

За добър поток е достатъчен смартфон или обикновена уеб камера. По-опитните стримери могат да използват OBS, StreamLabs и други приложения за стрийминг.

Публикувайте новини

Използвайте възможност да публикувате видеоклипове или да пишете публикации в удобен редактор. Можете също да вградите съдържание от Youtube или други услуги.

Печелете чрез дарения

Потребителите могат да изпращат подаръци на участници в риалити шоуто или да ги помолят да извършват платени дейности. Също така е възможно да се използват връзки към други дарителски услуги.

Печелете от абонати

Можете да оставите особено увлекателни епизоди само за платен абонамент. Изберете сами цената.

Приходи за журналисти и копирайтъри

Пишете увлекателни статии или правете видеоклипове за популярни риалити шоута и печелете пари. Колкото по-интересно е вашето съдържание, толкова по-голям е доходът ви. Няма повече придирчиви клиенти и борси.

Плащаме на оглед

Вземете 0,04 долара за всеки 100 изгледа на вашата публикация

SEO партньорска програма

Потребителите, които са отишли директно на вашата публикация от търсене, автоматично стават вашите препоръки - получавате 30% от техните плащания или 10% от техните изплащания.

Абонаменти

Можете да оставите особено ангажиращи публикации само за платен абонамент.

Партньорска програма за блогъри и уебмастъри

Споделете вашата реферална връзка или вградете приложението във вашия уебсайт - вземете 30% от плащанията на потребителите или 10% от техните изплащания.

Голям избор на целеви страници

Можете да изберете не само вашата целева страница за промоция, но и всяка друга публикация. Вашият идентификатор на препоръка ще бъде добавен автоматично по време на споделяне на страница.

Можете да вградите приложението във вашия сайт

Приложението ще работи в режим на бели етикети - в идеалния случай ще съответства на дизайна на вашия сайт и ще подобри потребителските фактори. Всички потребители, дошли от вашия сайт, автоматично се превръщат във ваши реферали.

Пълна статистика за плащанията и транзитите

Използвайте вътрешна статистика и история на действията, за да оцените трафика и поведението на потребителите. Можете също да добавите проследяващ идентификатор на Google Analytics и да получите напълно подробна информация.

Гледайте популярни риалити шоута, разговаряйте със знаменитости и създайте свой собствен проект

Последвай ни

Facebook Telegram