STREAMING ONLINE

Serviciu de streaming pentru seminarii online, cursuri de master, tutoriale și webinarii

Câștigați bani pe fluxuri

Dacă publicului îi place fluxul dvs., acesta vă va oferi sfaturi pe care le puteți retrage.

Peste 500.000 de utilizatori

Datorită publicului larg de pe platforma noastră, veți putea primi abonați și fani fără cheltuieli suplimentare de marketing.

Fluxuri online și YouTube

În plus, pentru a transmite fluxuri live, puteți transmite și clipuri YouTube înregistrate anterior.

ÎNCERCAȚI GRATUIT!

Video chat și un televizor interactiv

Folosind videochatul nostru, vei putea comunica cu publicul tău în timp ce transmite streaming, răspunde la întrebările lor sau le vei citi comentariile. De asemenea, puteți participa la o conferință video cu telespectatorii.

Începeți fluxul

Sistemul de trimitere „Lead and gain”

Dacă invitați telespectatori de pe site-urile dvs., veți primi întotdeauna o reducere de 30% din suma plăților viitoare, chiar dacă nu mai transmiteți la noi. Aveți un tablou de bord personalizat care vă va ajuta să verificați o listă de invitații și activitățile acestora.

Aflați mai multe

Program de difuzare

Dacă difuzați în mod regulat și constant, este posibil să puneți la dispoziție spectatorilor o programare, astfel încât aceștia să știe când se așteaptă următoarea apariție.

Furnizarea de servicii pentru spectatori

Puteți oferi servicii de consultanță plătite, puteți solicita cântece și puteți fi recompensat pentru filmări și felicitări live. Vi se va oferi o interfață plăcută în acest scop

Înregistrare gratuită a fluxurilor video

Telespectatorii dvs. vor putea vedea o înregistrare a fluxului dvs. în jurnalul de știri. În plus, pentru a trăi imagini. Acest lucru va crește numărul de vizualizări de mai multe ori. De asemenea, este ușor să descărcați materialul video din fluxul dvs. pentru a-l încărca pe canalul dvs. YouTube sau pentru ao șterge pur și simplu.

ÎNCERCAȚI GRATUIT!

Îți place proiectul nostru? Distribuie-l cu prietenii tăi!