STREAMING ONLINE

Serviciu de streaming pentru seminarii online, cursuri magistrale, tutoriale și seminarii web

Câștigă bani pe fluxuri

Dacă publicului îi place fluxul dvs., acesta vă va oferi sfaturi pe care le puteți retrage.

Peste 500.000 de utilizatori

Datorită publicului larg de pe platforma noastră, veți putea primi abonați și fani fără cheltuieli suplimentare de marketing.

Fluxuri online și YouTube

În plus, pentru fluxurile live, puteți să redați în flux clipuri YouTube înregistrate anterior.

Chat video și un televizor interactiv

Folosind chatul nostru video, veți putea comunica cu publicul dvs. în timp ce transmiteți în flux, le puteți răspunde la întrebări sau le puteți citi comentariile. De asemenea, puteți participa la o conferință video cu spectatorii dvs.

Sistem de recomandare „Conduceți și câștigați”

Dacă invitați spectatorii de pe site-urile dvs., veți primi întotdeauna o reducere de 30% din suma plăților viitoare, chiar dacă nu mai transmiteți în flux la noi. Aveți un tablou de bord personalizat care vă va ajuta să verificați o listă de invitații și activitățile acestora.

Program de streaming

Dacă transmiteți în mod regulat și în mod constant, puteți stabili un program pentru spectatori, astfel încât aceștia să știe când să se aștepte la următoarea dvs. apariție.

Furnizarea de servicii pentru spectatori

Puteți oferi servicii de consultanță cu plată, puteți comanda piese și puteți fi recompensat pentru împușcături și salutări live. Vi se va oferi o interfață plăcută în acest scop

Înregistrare gratuită a fluxurilor video

Spectatorii dvs. vor putea vedea o înregistrare a fluxului dvs. în fluxul lor de știri. În plus, pentru a filma în direct. Aceasta va crește numărul de vizualizări de mai multe ori. De asemenea, este ușor să descărcați materialul video al fluxului dvs. pentru al încărca pe canalul dvs. YouTube sau pur și simplu să îl ștergeți.

Urmează-ne

Facebook Telegram