ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΓΟΡΑ

Υπηρεσία ροής για διαδικτυακά σεμινάρια, κύρια μαθήματα, σεμινάρια και διαδικτυακά σεμινάρια

Κερδίστε χρήματα σε ροές

Εάν το κοινό αρέσει στη ροή σας, θα σας δώσει συμβουλές που μπορείτε να αποσύρετε.

Περισσότεροι από 500.000 χρήστες

Χάρη στο μεγάλο κοινό στην πλατφόρμα μας, θα μπορείτε να λαμβάνετε συνδρομητές και θαυμαστές χωρίς επιπλέον έξοδα μάρκετινγκ.

Ροές στο διαδίκτυο και στο YouTube

Επιπλέον, σε ζωντανές ροές, μπορείτε επίσης να μεταδώσετε ροές βίντεο YouTube που έχουν ήδη καταγραφεί.

Συνομιλία μέσω βίντεο και διαδραστική τηλεόραση

Χρησιμοποιώντας τη συνομιλία μέσω βίντεο, θα μπορείτε να επικοινωνείτε με το κοινό σας κατά τη ροή, να απαντάτε στις ερωτήσεις τους ή να διαβάζετε τα σχόλιά τους. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια τηλεδιάσκεψη με τους θεατές σας.

Σύστημα παραπομπής "Lead and earn"

Εάν προσκαλείτε θεατές από τους ιστότοπούς σας, θα λαμβάνετε πάντα μείωση 30% από το άθροισμα των μελλοντικών πληρωμών τους, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε πλέον ροή μαζί μας. Έχετε έναν εξατομικευμένο πίνακα ελέγχου που θα σας βοηθήσει να ελέγξετε μια λίστα προσκλήσεων και των δραστηριοτήτων τους.

Πρόγραμμα ροής

Εάν κάνετε ροή τακτικά και με συνέπεια, μπορείτε να καταρτίσετε ένα πρόγραμμα για τους θεατές σας, ώστε να μπορούν να γνωρίζουν πότε να περιμένουν την επόμενη εμφάνισή σας.

Παροχή υπηρεσιών για τους θεατές

Μπορείτε να παρέχετε συμβουλευτικές υπηρεσίες επί πληρωμή, να παραγγείλετε τραγούδια, καθώς και να ανταμειφθείτε για πυροβολισμούς και χαιρετισμούς ζωντανά. Θα σας δοθεί μια ωραία διεπαφή για το σκοπό αυτό

Δωρεάν εγγραφή των ροών βίντεο

Οι θεατές σας θα μπορούν να δουν μια εγγραφή της ροής σας στη ροή ειδήσεων. Επιπλέον, για ζωντανά βίντεο. Αυτό θα αυξήσει τον αριθμό των προβολών πολλές φορές. Επίσης, είναι εύκολο να κατεβάσετε το βίντεο από τη ροή σας για να το ανεβάσετε στο κανάλι σας στο YouTube ή απλά να το διαγράψετε.

Ακολουθησε μας

Facebook Telegram