Παρακολουθήστε δημοφιλείς εκπομπές πραγματικότητας ή δημιουργήστε το δικό σας έργο

Αν σας αρέσουν τα reality show

Νέα επεισόδια, ζωντανές ροές, ειδήσεις και φόρουμ σχετικά με τα reality show: The Bachelor, Survivor, RuPaul's Drag Race, The Great British Bake off και πολλά άλλα.

Ζωντανές ροές και συζητήσεις με διαγωνιζόμενους

Μην περιμένετε ένα ήδη επεξεργασμένο επεισόδιο με διαγραμμένες σκηνές. Γίνετε μέρος της στιγμής! Ακολουθήστε αυτό που συμβαίνει τώρα, δώστε υποδείξεις και υποστηρίξτε τους διαγωνιζόμενους.

Νέα επεισόδια, ειδήσεις και εσωτερικά

Εγγραφείτε στην εκπομπή που σας αρέσει, λάβετε ειδοποιήσεις για νέα συμβάντα, επεισόδια και νέα Συμπεριλαμβανομένων ανεπίσημων ή κλειστών πηγών.

Σχόλια και φόρουμ

Δημοσιεύστε τις δικές σας ιδέες, ψηφίστε για διαγωνιζόμενους ή απλώς συζητήστε τις εκδηλώσεις με άλλους χρήστες.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε το reality show σας

Γράψτε συγκινητικά άρθρα ή δημιουργήστε βίντεο σχετικά με δημοφιλείς εκπομπές και κερδίστε χρήματα. Όσο πιο ενδιαφέρον είναι το περιεχόμενό σας, τόσο μεγαλύτερο είναι το εισόδημά σας. Όχι πια επιλεκτικοί πελάτες και ανταλλαγές.

Εκκίνηση ζωντανών ροών

Ένα smartphone ή μια απλή κάμερα web αρκεί για μια καλή ροή. Οι πιο έμπειροι streamers μπορούν να χρησιμοποιούν OBS, StreamLabs και άλλες εφαρμογές ροής.

Δημοσίευση ειδήσεων

Χρησιμοποιήστε μια ευκαιρία για να δημοσιεύσετε βίντεο ή να γράψετε αναρτήσεις σε έναν κατάλληλο επεξεργαστή. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε περιεχόμενο από το Youtube ή άλλες υπηρεσίες.

Κερδίστε μέσω δωρεών

Οι χρήστες μπορούν να στείλουν δώρα σε διαγωνιζόμενους στην πραγματικότητα ή να τους ζητήσουν να εκτελέσουν πληρωμένες δραστηριότητες. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε συνδέσμους προς άλλες υπηρεσίες δωρεάς.

Κερδίστε από συνδρομητές

Μπορείτε να αφήσετε ιδιαίτερα ελκυστικά επεισόδια μόνο για συνδρομή επί πληρωμή. Επιλέξτε την τιμή μόνοι σας.

Έσοδα για δημοσιογράφους και συγγραφείς

Γράψτε συγκινητικά άρθρα ή δημιουργήστε βίντεο σχετικά με δημοφιλείς εκπομπές και κερδίστε χρήματα. Όσο πιο ενδιαφέρον είναι το περιεχόμενό σας, τόσο μεγαλύτερο είναι το εισόδημά σας. Δεν υπάρχουν πλέον επιλεκτικοί πελάτες και ανταλλαγές.

Πληρώνουμε ανά προβολή

Λάβετε 0,04 $ για κάθε 100 προβολές της ανάρτησής σας

Πρόγραμμα συνεργατών SEO

Οι χρήστες που πήγαν απευθείας στην ανάρτησή σας από την αναζήτηση γίνονται αυτόματα οι παραπομπές σας - λαμβάνετε 30% από τις πληρωμές τους ή 10% από τις πληρωμές τους.

Συνδρομές

Μπορείτε να αφήσετε ιδιαίτερα ελκυστικές αναρτήσεις μόνο για συνδρομή επί πληρωμή.

Πρόγραμμα συνεργατών για bloggers και webmaster

Μοιραστείτε τον σύνδεσμο παραπομπής σας ή ενσωματώστε την εφαρμογή στον ιστότοπό σας - λάβετε 30% από τις πληρωμές των χρηστών ή 10% από τις πληρωμές τους.

Μεγάλη επιλογή σελίδων προορισμού

Μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο τη σελίδα προορισμού για προώθηση, αλλά και οποιαδήποτε άλλη ανάρτηση. Το αναγνωριστικό παραπομπής σας θα προστεθεί αυτόματα κατά την κοινή χρήση σελίδων.

Μπορείτε να ενσωματώσετε την εφαρμογή στον ιστότοπό σας

Η εφαρμογή θα λειτουργεί σε λειτουργία λευκής ετικέτας - θα ταιριάζει ιδανικά με το σχεδιασμό του ιστότοπού σας και θα βελτιώσει τους παράγοντες του χρήστη. Όλοι οι χρήστες που προέρχονται από τον ιστότοπό σας γίνονται αυτόματα οι παραπομπές σας.

Πλήρεις στατιστικές για πληρωμές και μεταφορές

Χρησιμοποιήστε εσωτερικά στατιστικά στοιχεία και ιστορικό ενεργειών για να αξιολογήσετε την επισκεψιμότητα και τη συμπεριφορά των χρηστών. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αναγνωριστικό παρακολούθησης του Google Analytics και να λάβετε πλήρως λεπτομερείς πληροφορίες.

Παρακολουθήστε δημοφιλείς εκπομπές, συζητήστε με διασημότητες και δημιουργήστε το δικό σας έργο

Ακολουθησε μας

Facebook Telegram