VIDEO CHAT 2.0 - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΝΕΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Περισσότεροι από 500.000 χρήστες και τόνοι εκπομπών

Βίντεο συνομιλίας επόμενης γενιάς

Η συζήτηση είναι γεμάτη με θετικά συναισθήματα, φλερτ και ελκυστικά κορίτσια. Την παρακολουθούμε συνεχώς και δεν επιτρέπουμε σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, προστατεύοντάς σας από το προσβλητικό περιεχόμενο. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε δυσάρεστους χρήστες στη δική σας σίγαση και λίστα απαγόρευσης. Χάρη σε αυτό, είμαστε ικανοποιημένοι με την πρόσκληση νέων χρηστών στην πλατφόρμα μας.

Αγαπημένες ταινίες και εκπομπές

Η εφαρμογή υποστηρίζει όχι μόνο streaming webcam αλλά και βίντεο Youtube και VK. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε ένα τυχαίο κλιπ που σας αρέσει και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ταυτόχρονα με άλλους, ενώ σχολιάζετε την πλοκή και τους χαρακτήρες. Μπορείτε ακόμη να βάλετε τις δημοσκοπήσεις και να τις συζητήσετε με τους θεατές της ροής σας.

Παιχνίδια Sega και Dendy

Εδώ μπορείτε να παίξετε δωρεάν αυτά τα καλά παλιά παιχνίδια κονσόλας. Μπορείτε να παίξετε παιχνίδια co-op με κάποιον μίλι μακριά από εσάς. Δεκάδες άνθρωποι θα παρακολουθήσουν και θα σχολιάσουν τη διαδικασία παιχνιδιού σας. Είναι η πιο cool video chat προσθήκη που κάναμε ποτέ!

Υπέροχα αυτοκόλλητα και emoticons

Οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες μας έφτιαξαν γεμάτα γοητευτικά και ξεκαρδιστικά αυτοκόλλητα επειδή υπάρχουν στιγμές που μια μόνο έγκαιρη αυτοκόλλητη ετικέτα μπορεί να πει πολύ περισσότερο από έναν τοίχο του κειμένου. Μερικοί από τους χρήστες μας επικοινωνούν αποκλειστικά μέσω αυτοκόλλητων ετικετών! Το φλερτ με τα κορίτσια δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο και ξέγνοιαστο. Αλλά, φυσικά, για όλους τους χρήστες του σχολικού πανεπιστημίου, έχουμε μια επιλογή από τις πιο δημοφιλείς.

Δοκιμάστε το δωρεάν

Το στούντιο και το τηλεοπτικό σας κανάλι

Εάν είστε ταλαντούχος διευθυντής με εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα ομοϊδεάτων και να δημιουργήσετε το τηλεοπτικό σας στούντιο. Θα μπορείτε να ελέγχετε τους χρήστες, να τους αναθέτετε καθήκοντα και να επιλέγετε έναν προϋπολογισμό. Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ ροής και το λογότυπό σας θα προβληθεί από χιλιάδες χρήστες. Να είστε επίμονος και το στούντιο σας μπορεί να γίνει το πρώτο βήμα προς το τηλεοπτικό σας κανάλι.

Πίσω στη μέρα, υπήρχε μια ιδέα ότι κάποιος χρειάζεται ένα τρελό ποσό χρημάτων για να δημιουργήσει ένα τηλεοπτικό κανάλι. Οι χρόνοι έχουν αλλάξει, και τώρα μπορείτε να το κάνετε δωρεάν. Βελτιόμαστε συνεχώς την υπηρεσία, αλλά οι τρέχουσες λειτουργίες είναι αρκετά ικανοποιητικές. Επίσης, σας παρέχουμε ένα αρχικό κοινό και την δυνατότητα να φτιάξετε τα δικά σας χρήματα. Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τις συμβουλές των χρηστών, εκπληρώνοντας παραγγελίες από το κοινό και, φυσικά, μπορείτε να κερδίσετε από τη διαφήμιση, να προβάλλετε διαφημίσεις σε μια συνομιλία ή να μεταφορτώσετε εγγεγραμμένες εκπομπές στο YouTube.

Ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσετε νέους ανθρώπους!

Το συνηθισμένο κείμενο είναι αρκετά ξεπερασμένο σε αυτό το σημείο και δεν μπορεί να προσφέρει την οικειότητα που παίρνετε από το βίντεο κουβέντα. Θα συναντήσετε νέα κορίτσια από άλλες πόλεις, ακόμη και άλλες χώρες ευκολότερα από ποτέ! Γνωρίστε, συζητήστε νέα και μοιραστείτε εντυπώσεις. Για να κάνετε τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα, μην ξεχνάτε το εύρος των επιλογών που είναι διαθέσιμες σε εσάς και το άτομο που συνομιλείτε. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάτε σε μια εικονική ημερομηνία, και ακόμη και να οργανώσετε ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά. Ενεργοποιήστε τη φαντασία σας, την κάμερά σας και τις φυσικές αποστάσεις θα εξαφανιστούν. Φοβερο!

Συνομιλία τώρα

Ανακαλύψτε νέα έργα με βάση τα ενδιαφέροντά σας

Cosplayme.app

Cosplay και όλα τα σχετικά. Θεματικές εκπομπές, φωτογραφίες και βίντεο.

Ulive.games

Παρακολουθήστε ας παίξουμε από όλο τον κόσμο. Μείνετε σε επαφή με τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Drive.land

Κριτικές αυτοκινήτων, lifehacks, και συμβουλές από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Flirtymania.dating

Κοινωνικό δίκτυο για χρονολόγηση, συνομιλία και φλερτ με χρήστες από όλο τον κόσμο.

Cosplayme.app

Cosplay και όλα τα σχετικά. Θεματικές εκπομπές, φωτογραφίες και βίντεο.

Ulive.games

Παρακολουθήστε ας παίξουμε από όλο τον κόσμο. Μείνετε σε επαφή με τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Drive.land

Κριτικές αυτοκινήτων, lifehacks, και συμβουλές από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Flirtymania.dating

Κοινωνικό δίκτυο για χρονολόγηση, συνομιλία και φλερτ με χρήστες από όλο τον κόσμο.

Σας αρέσει το έργο μας; Μοιραστείτε το με τους φίλους σας!