ONLINE STREAMING

Usluga struje za mrežne seminare, majstorske tečajeve, tutorijale i webinare

Zaradite novac na potocima

Ako se publici sviđa vaš stream, dat će vam savjete koje možete povući.

Više od 500.000 korisnika

Zahvaljujući velikoj publici na našoj platformi, moći ćete primati pretplatnike i obožavatelje bez dodatnih marketinških troškova.

Online i YouTube streamovi

Pored toga, na streama uživo možete usmjeravati i prethodno snimljene YouTube isječke.

BESPLATNO ISPITITE!

Video chat i interaktivni televizor

Pomoću našeg video chata moći ćete komunicirati sa svojom publikom tijekom strujanja, odgovarati na njihova pitanja ili čitati njihove komentare. Možete sudjelovati i u videokonferenciji sa svojim gledateljima.

Započnite strujanje

Sustav preporuka "Vodi i zarađuje"

Ako pozivate gledatelje sa svojih web mjesta, uvijek ćete dobiti 30% smanjenja od zbroja njihovih budućih plaćanja, čak i ako više ne struji s nama. Imate personaliziranu nadzornu ploču koja će vam pomoći da provjerite popis pozivnica i njihovih aktivnosti.

Saznajte više

Raspored struje

Ako redovno i dosljedno strujete, možete prikazati raspored gledateljima kako bi mogli znati kada očekuju vaš sljedeći nastup.

Pružanje usluga za gledatelje

Možete pružiti plaćene konzultantske usluge, naručiti pjesme, kao i nagraditi se za pucnjave i pozdrave uživo. Za to će vam se osigurati lijepo sučelje

Besplatno snimanje vaših video streamova

Vaši će gledatelji moći vidjeti snimku vašeg toka u svom feedu s vijestima. Osim toga, uživo snimke. To će povećati broj pregleda više puta. Također je lako preuzeti video snimke vašeg toka kako biste ga postavili na svoj YouTube kanal ili ga jednostavno izbrisali.

BESPLATNO ISPITITE!

Sviđa li vam se naš projekt? Podijelite ga sa svojim prijateljima!