ONLINE STREAMING

Usluga strujanja za mrežne seminare, majstorske tečajeve, tutorijale i webinare

Zaradite novac na streamovima

Ako se publici sviđa vaš stream, dat će vam savjete koje možete povući.

Više od 500 000 korisnika

Zahvaljujući velikoj publici na našoj platformi, moći ćete primati pretplatnike i obožavatelje bez dodatnih marketinških troškova.

Streamovi na mreži i YouTubeu

Osim toga, za streamove uživo također možete strujati prethodno snimljene YouTube isječke.

Video chat i interaktivni TV

Korištenjem našeg video razgovora moći ćete komunicirati sa svojom publikom tijekom streaminga, odgovarati na njihova pitanja ili čitati njihove komentare. Također možete sudjelovati u video konferenciji sa svojim gledateljima.

Sustav preporuka "Vodite i zaradite"

Ako pozivate gledatelje sa svojih web mjesta, uvijek ćete primiti 30% smanjenja od iznosa njihovih budućih plaćanja, čak i ako više ne strimovate s nama. Imate personaliziranu nadzornu ploču koja će vam pomoći da provjerite popis pozivnica i njihovih aktivnosti.

Raspored strujanja

Ako emitirate redovno i dosljedno, možete postaviti raspored za svoje gledatelje kako bi mogli znati kada mogu očekivati vaše sljedeće pojavljivanje.

Pružanje usluga za gledatelje

Možete pružiti plaćene usluge savjetovanja, naručiti pjesme i biti nagrađeni za pucnjave i čestitke uživo. U tu svrhu dobit ćete lijepo sučelje

Besplatno snimanje vaših video streamova

Gledatelji će u svom feedu vijesti moći vidjeti snimku vašeg streama. Uz to i uživo snimke. To će povećati broj pregleda više puta. Također je lako preuzeti videozapis vašeg streama kako biste ga prenijeli na svoj YouTube kanal ili jednostavno izbrisali.

Prati nas

Facebook Telegram