VIDEO CHAT 2.0 - KOMUNIKACIJA NA NOVOJ RAZINI

Preko 500 000 korisnika i tona emisija

Video chat sljedeće generacije

Chat je ispunjen pozitivnim emocijama, koketiranjem i atraktivnim djevojkama. Mi to neprekidno nadgledamo i ne dopuštamo nikome ispod 18 godina dok vas štiti od uvredljivih sadržaja. Štoviše, neugodnim korisnicima možete dodati na vlastiti popis za isključivanje i isključivanje korisnika. Zahvaljujući tome ugodno smo s pozivom novih korisnika na našu platformu.

Omiljeni filmovi i emisije

Aplikacija podržava ne samo streaming web kamera, već i Youtube i VK videozapise. Sve što morate učiniti je pronaći slučajni isječak koji vam se sviđa i možete ga gledati istodobno s drugima dok komentirate zaplet i likove. Možete čak postaviti ankete i razgovarati o tome sa svojim gledateljima streama.

Sega i Dendy igre

Ovdje možete igrati te dobre stare igre s konzolom besplatno. Možete čak igrati kooperativne igre s nekim miljama udaljenim od vas. Deseci ljudi će gledati i komentirati vaš proces igre. To je najslađi dodatak video chatu koji smo ikad napravili!

Lijepe naljepnice i emotikoni

Naši talentirani umjetnici napravili su mnoštvo šarmantnih i smiješnih naljepnica jer postoje slučajevi kad jedna pravovremena naljepnica može reći da je puno više od zida teksta. Neki od naših korisnika čak komuniciraju isključivo putem naljepnica! Flertovanje s djevojkama nikada nije bilo tako lako i bezbrižno. Ali naravno, za sve korisnike emotikona u starijoj školi imamo izbor najpopularnijih.

Isprobajte besplatno

Vaš studio i tv kanal

Ako ste talentirani menadžer s izvrsnim organizacijskim sposobnostima, možete formirati tim istomišljenika i stvoriti svoj TV studio. Tako ćete moći kontrolirati korisnike, dodijeliti im dužnosti i odabrati proračun. Možete stvoriti svoj jedinstveni stil strujanja, a vaš logo će vidjeti tisuće korisnika. Budite uporni i vaš studio može vam postati prvi korak ka vašem tv kanalu.

Povratak dana, pojavila se ideja da je za kreiranje tv kanala potreban sulud novac. Vremena su se promijenila i sada to možete učiniti besplatno. Neprekidno poboljšavamo uslugu, ali trenutne značajke su sasvim dovoljne. Također, pružamo vam početnu publiku i mogućnost vlastitog zarade. Možete zaraditi novac od korisničkih savjeta, ispunjavanjem narudžbi publike, i naravno, možete zaraditi od oglašavanja, prikazivanja oglasa u chatu ili prijenosom snimljenih emisija na YouTube.

Najbolji način za upoznavanje novih ljudi!

Uobičajeni tekstualni podaci u ovom su trenutku prilično zastarjeli i ne mogu vam pružiti intimnost koju ste dobili s video chatom. Upoznaćete nove djevojke iz drugih gradova, čak i drugih zemalja lakše nego ikad! Upoznajte se, raspravljajte o vijestima i dijelite dojmove. Da biste stvari učinili zanimljivijima, ne zaboravite na širinu opcija koje su vam dostupne i osobi s kojom razgovarate. Na primjer, možete otići na virtualni sastanak, pa čak i organizirati romantičnu večeru uz svijeće. Uključite maštu, svoju web kameru i fizičke udaljenosti će nestati. Nevjerojatno!

Čavrljaj sad

Otkrijte nove projekte na temelju svojih interesa

Cosplayme.app

Cosplay i sve povezano. Tematske emisije, fotografije i videozapisi.

Ulive.games

Gledajte emisije iz cijelog svijeta. Ostanite u kontaktu s industrijom igara.

Drive.land

Pregledi automobila, spašavanja automobila i savjeti vlasnika automobila.

Flirtymania.dating

Društvena mreža za druženje, razgovor i flert s korisnicima iz cijelog svijeta.

Cosplayme.app

Cosplay i sve povezano. Tematske emisije, fotografije i videozapisi.

Ulive.games

Gledajte emisije iz cijelog svijeta. Ostanite u kontaktu s industrijom igara.

Drive.land

Pregledi automobila, spašavanja automobila i savjeti vlasnika automobila.

Flirtymania.dating

Društvena mreža za druženje, razgovor i flert s korisnicima iz cijelog svijeta.

Sviđa li vam se naš projekt? Podijelite ga sa svojim prijateljima!