Gledajte popularne reality programe ili izradite vlastiti projekt

Ako volite reality programe

Svježe epizode, prijenosi uživo, vijesti i forumi o reality programima: The Bachelor, Survivor, RuPaul's Drag Race, The Great British Bake off i mnogi drugi.

Prijenosi uživo i razgovori s natjecateljima

Ne čekajte već uređenu epizodu s izbrisanim scenama. Budite dio trenutka! Pratite što se trenutno događa, dajte savjete i podržite natjecatelje.

Nove epizode, vijesti i iznutra

Pretplatite se na emisiju koja vam se sviđa, primate obavijesti o novim događajima, epizodama i vijestima. Uključujući neslužbene ili zatvorene izvore.

Komentari i forumi

Objavite vlastite ideje, glasajte za natjecatelje ili jednostavno razgovarajte o događajima s drugim korisnicima.

Ako želite stvoriti svoj reality show

Pišite zanimljive članke ili snimite video zapise o popularnim reality programima i zaradite novac. Što je vaš sadržaj zanimljiviji, to je veći prihod. Nema više izbirljivih klijenata i razmjena.

Pokrenite streamove uživo

Za dobar stream dovoljan je pametni telefon ili jednostavna web kamera. Iskusniji streameri mogu koristiti OBS, StreamLabs i druge streaming aplikacije.

Objavi vijesti

Iskoristite priliku za objavljivanje videozapisa ili pisanje postova u prikladnom uređivaču. Sadržaj možete ugrađivati i s Youtubea ili drugih usluga.

Zaradite putem donacija

Korisnici mogu poslati darove natjecateljima reality showa ili zatražiti da obavljaju plaćene aktivnosti. Također je moguće koristiti veze na druge usluge donacija.

Zaradite od pretplatnika

Posebno zanimljive epizode možete ostaviti samo za pretplatu s plaćanjem. Sami odaberite cijenu.

Prihod za novinare i copywritere

Pišite zanimljive članke ili snimite video zapise o popularnim reality programima i zaradite novac. Što je vaš sadržaj zanimljiviji, to je veći prihod. Nema više izbirljivih klijenata i razmjena.

Plaćamo po pregledu

Dobijte 0,04 USD za svakih 100 pregleda vašeg posta

SEO pridruženi program

Korisnici koji su iz pretraživanja izravno prešli na vaš post automatski postaju vaši preporuke - od njihovih uplata dobivate 30% ili od njihovih isplata 10%.

Pretplate

Posebno zanimljive postove možete ostavljati samo za pretplatu.

Partnerski program za blogere i webmastere

Podijelite svoju referalnu vezu ili ugradite aplikaciju na svoju web stranicu - ostvarite 30% od plaćanja korisnika ili 10% od njihovih isplata.

Veliki izbor odredišnih stranica

Ne možete odabrati samo odredišnu stranicu za promociju, već i bilo koji drugi post. Vaš ID preporuke automatski će se dodati tijekom dijeljenja stranice.

Aplikaciju možete ugraditi na svoju web lokaciju

Aplikacija će raditi u načinu rada s bijelom etiketom - idealno će odgovarati dizajnu vaše web stranice i poboljšat će korisničke čimbenike. Svi korisnici koji su došli s vaše stranice automatski postaju vaši preporuke.

Kompletna statistika plaćanja i tranzita

Koristite internu statistiku i povijest radnji za procjenu prometa i ponašanja korisnika. Također možete dodati ID za praćenje Google Analyticsa i dobiti potpuno detaljne informacije.

Gledajte popularne reality programe, čavrljajte sa poznatim osobama i stvorite vlastiti projekt

Prati nas

Facebook Telegram