ONLINE STREAMING

Streaming szolgáltatás online szemináriumokhoz, mesterkurzusokhoz, oktatóanyagokhoz és webes szemináriumokhoz

Keressen pénzt a patakokban

Ha a közönségnek tetszik a közvetítésed, tippeket adnak, amelyeket visszavonhatsz.

Több mint 500 000 felhasználó

A platformunkon található nagyszámú közönségnek köszönhetően további marketing költségek nélkül fogadhatja az előfizetőket és a rajongókat.

Online és YouTube közvetítések

Ezen túlmenően az élő közvetítésekhez a korábban felvett YouTube-klipeket is streamelheted.

Videocsevegés és interaktív TV

Videocsevegésünk segítségével közvetítés közben kommunikálhat a hallgatóságával, válaszolhat a kérdéseikre vagy elolvashatja észrevételeiket. Videokonferencián is részt vehet nézőivel.

„Vezess és keresj” hivatkozási rendszer

Ha nézőit hívja meg webhelyeiről, akkor mindig 30% -os kedvezményt kap a jövőbeni kifizetéseik összegéből, még akkor is, ha már nem streaming velünk. Van egy személyre szabott irányítópultja, amely segít ellenőrizni a meghívók és tevékenységeik listáját.

Streaming menetrend

Ha rendszeresen és következetesen közvetít, akkor ütemtervet állíthat össze nézőinek, hogy tudják, mikor várható a következő megjelenés.

Szolgáltatások nyújtása a nézők számára

Fizetett tanácsadási szolgáltatásokat nyújthat, megrendelheti a dalokat, valamint élőben is díjazhatja a lövöldözéseket és üdvözleteket. Erre a célra egy szép felületet kap

Ingyenes videofolyamok rögzítése

A nézők láthatják az ön adatfolyamának felvételét a hírcsatornájukban. Ezen kívül élő felvételeket. Ez többször növeli a megtekintések számát. Könnyen letöltheti az adatfolyam videóinak felvételét, hogy feltöltse azokat YouTube-csatornájára, vagy egyszerűen törölje.

Kövess minket

Facebook Telegram