Online közvetítés

Streaming szolgáltatás online szemináriumokhoz, mesterkurzusokhoz, oktatóanyagokhoz és webinarokhoz

Keress pénzt patakokon

Ha a közönség kedveli az adatfolyamodat, tippeket fog adni, amelyeket visszavonhat.

Több mint 500 000 felhasználó

A platformon lévő nagy közönségnek köszönhetően előfizetőkkel és rajongókkal fogadhat további marketing költségek nélkül.

Online és YouTube stream

Ezenkívül élő közvetítésként streamálhat a korábban rögzített YouTube-klipeket is.

Próbáld ki INGYEN!

Video chat és interaktív TV

A videocsevegésünk segítségével streaming közben kommunikálhat a közönséggel, válaszolhat kérdéseire vagy olvashatja megjegyzését. Videokonferencián is részt vehet a nézőivel.

Indítsa el a streaming-t

„Vezet és keresj” referenciarendszer

Ha meghívja a nézőket a webhelyeire, akkor mindig 30% -kal csökkenti a jövőbeni kifizetések összegét, még akkor is, ha már nem közvetít velünk. Van egy személyre szabott műszerfal, amely segít ellenőrizni a meghívók és azok tevékenységeinek listáját.

Tudj meg többet

Streaming ütemterv

Ha rendszeresen és következetesen közvetít, akkor ütemtervet készíthet a nézők számára, hogy tudják, mikor várhatják el a következő megjelenésedet.

Szolgáltatások nyújtása a nézők számára

Fizetett tanácsadási szolgáltatásokat nyújthat, dalokat megrendelhet, valamint díjat kaphat a forgatásokért és az üdvözletekért élőben. Erre a célra egy szép felületet kapunk

A video stream-ek ingyenes felvétele

A nézői láthatják az Ön streamének felvételét a hírcsatornában. Ezen kívül élő felvételeket. Ez többször növeli a megtekintések számát. Ezenkívül könnyű letölteni a patak videofelvételét, hogy feltöltheted YouTube-csatornádra, vagy egyszerűen törölheted.

Próbáld ki INGYEN!

Tetszik a projektünk? Oszd meg barátaiddal!