VIDEO CHAT 2.0 - KOMMUNIKÁCIÓ ÚJ SZINTEN

Több mint 500 000 felhasználó és tonna adás

Videocsevegő alkalmazás

Következő generációs video chat

A chat pozitív érzelmekkel, flörtöléssel és vonzó lányokkal tele van. Folyamatosan nyomon követjük, és nem engedünk be 18 éven aluli személyt, miközben megóvunk téged a sértő tartalmaktól. Ezenkívül hozzáadhat kellemetlen felhasználókat a saját néma és tilalom listájához. Ennek köszönhetően örömmel hívhatjuk fel új felhasználókat a platformon.

Favorite movies and shows

Az alkalmazás nem csak a webkamera streamingjét támogatja, hanem a Youtube és a VK videókat is. Csak annyit kell tennie, hogy talál egy véletlenszerű klipet, amelyet tetszik, és megnézheti másokkal egyszerre, miközben kommentálja a cselekményt és a karaktereket. Még közvélemény-kutatásokat is feltethet, és megbeszélheti a stream-nézőivel.

Sega és Dendy játékok

Itt ingyenesen játszhatja azokat a jó öreg konzolos játékokat. Még co-op-ját is játszhatsz, ha valaki mérföld távolságra van tőled. Több tucat ember figyeli és kommentálja a játékod folyamatát. Ez a legmenőbb videobeszélgetés, amit valaha készítettünk!

Szép matricák és hangulatjelek

Tehetséges művészeink rengeteg bájos és vidám matricát készítettek, mert vannak idők, amikor egy időben elhelyezett matrica sokkal többet mondhat, mint egy szöveges fal. Néhány felhasználónk még kizárólag matricák útján is kommunikál! A lányokkal flörtölni soha nem volt ilyen könnyű és gondtalan. Természetesen minden óvodás hangulatjel-használó számára van egy válogatás a legnépszerűbbek közül.

Gyönyörű nő mosolyogva app

A stúdió és a TV-csatorna

Ha tehetséges menedzser vagy, kiváló szervezési ismeretekkel, akkor hasonlóan gondolkodó emberekből álló csoportot alakíthat és létrehozhatja tévéstúdióját. Ön képes lesz ellenőrizni a felhasználókat, kiosztani számukra a feladataikat és kiválasztani a költségvetést. Készítheti el egyedi streaming stílusát, és logóját több ezer felhasználó láthatja. Legyen kitartó, és a stúdiója az első lépés lehet a tv-csatornád felé.

A nap folyamán azt hitték, hogy őrült pénzre van szükség a tv-csatorna létrehozásához. Az idők megváltoztak, és most ingyenesen megteheti. Folyamatosan fejlesztjük a szolgáltatást, de a jelenlegi szolgáltatások elégségesek. Ezenkívül kezdő közönséget és lehetőséget kínálunk arra, hogy saját pénzt is megszerezzen. Pénzt kereshet felhasználói tippekből, a közönség megrendeléseinek teljesítésével, és természetesen kereshet hirdetésekkel, hirdetések megjelenítésével csevegésben vagy felvett fájlok feltöltésével a YouTube-ra.

Csevegés lányokkal alkalmazás

A legjobb módja annak, hogy új emberekkel találkozzon!

A szokásos textilküldés jelenleg elavult, és nem tudja biztosítani a videocsevegésből származó intimitást. Találkozni fog új lányokkal más városokból, még más országokból is, könnyebben, mint valaha! Találkozzon, megbeszélje a híreket és ossza meg benyomásait. A dolgok érdekesebbé tétele érdekében ne felejtse el az Ön és a beszélgető személy számára elérhető lehetőségek széles skáláját. Például mehet virtuális randevúra, és akár romantikus vacsorát is szervezhet gyertyákkal. Kapcsolja be a képzeletét, a webkameráját, és a fizikai távolságok eltűnnek. Elképesztő!

Kövess minket

Facebook Telegram