VIDEO CHAT 2.0 - KOMMUNIKÁCIÓ ÚJ SZINTEN

Több mint 500 000 felhasználó és tonna adás

Következő generációs video chat

A chat pozitív érzelmekkel, flörtöléssel és vonzó lányokkal tele van. Folyamatosan nyomon követjük, és nem engedünk be 18 éven aluli személyt, miközben megóvunk téged a sértő tartalmaktól. Ezenkívül hozzáadhat kellemetlen felhasználókat a saját néma és tilalom listájához. Ennek köszönhetően örömmel hívhatjuk fel új felhasználókat a platformon.

Favorite movies and shows

Az alkalmazás nem csak a webkamera streamingjét támogatja, hanem a Youtube és a VK videókat is. Csak annyit kell tennie, hogy talál egy véletlenszerű klipet, amelyet tetszik, és megnézheti másokkal egyszerre, miközben kommentálja a cselekményt és a karaktereket. Még közvélemény-kutatásokat is feltethet, és megbeszélheti a stream-nézőivel.

Sega és Dendy játékok

Itt ingyenesen játszhatja azokat a jó öreg konzolos játékokat. Még co-op-ját is játszhatsz, ha valaki mérföld távolságra van tőled. Több tucat ember figyeli és kommentálja a játékod folyamatát. Ez a legmenőbb videobeszélgetés, amit valaha készítettünk!

Szép matricák és hangulatjelek

Lovely stickers and emoticons. Our talented artists made loads of charming and hilarious stickers because there are times when a single timely sticker can say that much more than a wall of text. Some of our users even communicate exclusively via stickers! Flirting with girls was never this easy and carefree. But of course, for all the old-school emoticon users, we have a selection of the most popular ones.

A stúdió és a TV-csatorna

Ha tehetséges menedzser vagy, kiváló szervezési ismeretekkel, akkor hasonlóan gondolkodó emberekből álló csoportot alakíthat és létrehozhatja tévéstúdióját. Ön képes lesz ellenőrizni a felhasználókat, kiosztani számukra a feladataikat és kiválasztani a költségvetést. Készítheti el egyedi streaming stílusát, és logóját több ezer felhasználó láthatja. Legyen kitartó, és a stúdiója az első lépés lehet a tv-csatornád felé.

A nap folyamán azt hitték, hogy őrült pénzre van szükség a tv-csatorna létrehozásához. Az idők megváltoztak, és most ingyenesen megteheti. Folyamatosan fejlesztjük a szolgáltatást, de a jelenlegi szolgáltatások elégségesek. Ezenkívül kezdő közönséget és lehetőséget kínálunk arra, hogy saját pénzt is megszerezzen. Pénzt kereshet felhasználói tippekből, a közönség megrendeléseinek teljesítésével, és természetesen kereshet hirdetésekkel, hirdetések megjelenítésével csevegésben vagy felvett fájlok feltöltésével a YouTube-ra.

A legjobb módja annak, hogy új emberekkel találkozzon!

A szokásos textilküldés jelenleg elavult, és nem tudja biztosítani a videocsevegésből származó intimitást. Találkozni fog új lányokkal más városokból, még más országokból is, könnyebben, mint valaha! Találkozzon, megbeszélje a híreket és ossza meg benyomásait. A dolgok érdekesebbé tétele érdekében ne felejtse el az Ön és a beszélgető személy számára elérhető lehetőségek széles skáláját. Például mehet virtuális randevúra, és akár romantikus vacsorát is szervezhet gyertyákkal. Kapcsolja be a képzeletét, a webkameráját, és a fizikai távolságok eltűnnek. Elképesztő!