Nézzen népszerű valóságshow-kat, vagy készítsen saját projektet

Ha szereted a valóságshow-kat

Friss epizódok, élő közvetítések, hírek és fórumok a valóságshow-król: The Bachelor, Survivor, RuPaul's Drag Race, The Great British Bake off és még sokan mások.

Élő közvetítések és beszélgetések a versenyzőkkel

Ne várjon egy már szerkesztett epizódot törölt jelenetekkel. Legyen részese a pillanatnak! Kövesse nyomon a most zajló eseményeket, adjon tippeket és támogassa a versenyzőket.

Új epizódok, hírek és belső információk

Iratkozzon fel a tetsző műsorra, értesítést kap az új eseményekről, epizódokról és hírekről. Beleértve a nem hivatalos vagy zárt forrásokat.

Megjegyzések és fórumok

Tegye közzé saját ötleteit, szavazzon a versenyzőkre, vagy egyszerűen beszélje meg az eseményeket más felhasználókkal.

Ha meg akarod készíteni a valóságshow-t

Írjon vonzó cikkeket, vagy készítsen videókat népszerű valóságshow-król, és keressen pénzt. Minél érdekesebb a tartalma, annál nagyobb a jövedelme. Nincs több válogatós ügyfél és csere.

Élő közvetítések indítása

A jó adatfolyamhoz elegendő egy okostelefon vagy egyszerű webkamera. A tapasztaltabb streamelők használhatják az OBS-t, a StreamLabs-t és más streaming alkalmazásokat.

Hírek közzététele

Használjon alkalmat videók közzétételére vagy bejegyzések írására egy kényelmes szerkesztőben. Beágyazhat tartalmat a Youtube-ból vagy más szolgáltatásokból is.

Keressen adományokkal

A felhasználók ajándékokat küldhetnek a valóságshow-versenyzőknek, vagy kérhetik őket fizetett tevékenységek végzésére. Lehetőség van más adományszolgáltatásokra mutató linkek használatára is.

Keressen az előfizetőktől

Különösen vonzó részeket csak fizetett előfizetés esetén hagyhat. Válassza ki maga az árat.

Jövedelem újságíróknak és szövegíróknak

Írjon vonzó cikkeket, vagy készítsen videókat népszerű valóságshow-król, és keressen pénzt. Minél érdekesebb a tartalma, annál nagyobb a jövedelme. Nincs több válogatós ügyfél és csere.

Nézetenként fizetünk

Tegyen 0,04 dollárt a bejegyzés 100 megtekintéséért

SEO társult program

Azok a felhasználók, akik a keresésből közvetlenül az Ön bejegyzésére mentek, automatikusan az Ön hivatkozói lesznek - 30% -ot kap a befizetéseikből, vagy 10% -át a kifizetéseikből.

Előfizetések

Különösen vonzó bejegyzéseket csak fizetett előfizetés esetén hagyhat.

Partnerprogram bloggerek és webmesterek számára

Ossza meg hivatkozási linkjét, vagy ágyazza be az alkalmazást a webhelyére - szerezzen 30% -ot a felhasználók befizetéseiből vagy 10% -át kifizetéseikből.

Nagy választék a céloldalakról

Nem csak a céloldalt választhatja promóció céljából, hanem bármely más bejegyzést is. Hivatkozási azonosítóját automatikusan hozzáadjuk az oldalmegosztás során.

Beágyazhatja az alkalmazást a webhelyére

Az alkalmazás fehér címkés módban fog működni - ideálisan illeszkedik a webhely kialakításához és javítja a felhasználói tényezőket. Minden olyan felhasználó, aki az Ön webhelyéről érkezett, automatikusan az Ön hivatkozóivá válik.

Teljes fizetési és tranzitstatisztika

Használja a belső statisztikákat és a műveleti előzményeket a forgalom és a felhasználói viselkedés értékeléséhez. Hozzáadhatja a Google Analytics követési azonosítóját is, és teljesen részletes információkat kaphat.

Nézzen népszerű valóságshow-kat, csevegjen hírességekkel, és készítsen saját projektet

Kövess minket

Facebook Telegram