ONLINE STREAMING

Streamingtjänst för onlineseminarier, masterklasser, självstudier och webbseminarier

Tjäna pengar på bäckar

Om publiken gillar din ström kommer de att ge dig tips som du kan dra tillbaka.

Mer än 500 000 användare

Tack vare den stora publiken på vår plattform kommer du att kunna ta emot prenumeranter och fans utan ytterligare marknadsföringskostnader.

Online- och YouTube-strömmar

För live-strömmar kan du också strömma tidigare inspelade YouTube-klipp.

PRÖV DET GRATIS!

Videochatt och en interaktiv TV

Med vår videochatt kan du kommunicera med din publik medan du strömmar, svara på frågor eller läsa deras kommentarer. Du kan också delta i en videokonferens med dina tittare.

Börja strömma

Referenssystem "Lead and earn"

Om du bjuder in tittare från dina webbplatser kommer du alltid att få 30% nedskärning från summan av deras framtida betalningar även om du inte längre strömmar med oss. Du har en personlig instrumentpanel som hjälper dig att kontrollera en lista med inbjudningar och deras aktiviteter.

Läs mer

Streaming schema

Om du strömmar regelbundet och konsekvent kan du lägga upp ett schema för dina tittare så att de kan veta när de förväntar sig ditt nästa utseende.

Tillhandahålla tjänster för tittarna

Du kan tillhandahålla betalda konsulttjänster, få låtar beställda, samt belönas för shootouts och hälsningar live. Du kommer att få ett trevligt gränssnitt för detta ändamål

Gratis inspelning av dina videoströmmar

Dina tittare kommer att kunna se en inspelning av din ström i deras nyhetsflöde. Dessutom att leva bilder. Detta kommer att öka antalet visningar flera gånger. Det är också enkelt att ladda ner videofilmerna i din ström för att ladda upp den till din YouTube-kanal eller helt enkelt ta bort den.

PRÖV DET GRATIS!

Gillar du vårt projekt? Dela det med dina vänner!