ONLINE STREAMING

Streamingtjänst för online-seminarier, masterkurser, handledning och webbseminarier

Tjäna pengar på strömmar

Om publiken gillar din ström kommer de att ge dig tips som du kan dra tillbaka.

Mer än 500 000 användare

Tack vare den stora publiken på vår plattform kommer du att kunna ta emot prenumeranter och fans utan ytterligare marknadsföringskostnader.

Online- och YouTube-strömmar

Dessutom kan du också streama tidigare inspelade YouTube-klipp till liveströmmar.

Videochatt och en interaktiv TV

Med hjälp av vår videochatt kommer du att kunna kommunicera med din publik medan du strömmar, svara på deras frågor eller läsa deras kommentarer. Du kan också delta i en videokonferens med dina tittare.

"Lead and earn" hänvisningssystem

Om du bjuder in tittare från dina webbplatser kommer du alltid att få 30% sänkning av summan av deras framtida betalningar även om du inte längre strömmar med oss. Du har en personlig instrumentpanel som hjälper dig att kontrollera en lista med inbjudningar och deras aktiviteter.

Streaming schema

Om du strömmar regelbundet och konsekvent kan du lägga ut ett schema för dina tittare så att de kan veta när de kan förvänta sig ditt nästa utseende.

Tjänster för tittare

Du kan tillhandahålla betalda konsulttjänster, få låtar beställt, samt belönas för shootouts och hälsningar live. Du kommer att få ett trevligt gränssnitt för detta ändamål

Gratis inspelning av dina videoströmmar

Dina tittare kommer att kunna se en inspelning av din ström i deras nyhetsflöde. Dessutom att leva bilder. Detta kommer att öka antalet visningar flera gånger. Det är också enkelt att ladda ner videofilmen från din ström för att ladda upp den till din YouTube-kanal eller helt enkelt ta bort den.

Följ oss

Facebook Telegram