VIDEO CHAT 2.0 - KOMMUNIKATION OM EN NY NIVÅ

Över 500 000 användare och massor av sändningar

Nästa generation videochatt

Chatten är fylld med positiva känslor, flirta och attraktiva tjejer. Vi övervakar det kontinuerligt och vi tillåter ingen under 18 år medan vi skyddar dig från det stötande innehållet. Dessutom kan du lägga till obehagliga användare till din egen lista över ljud och förbud. Tack vare detta är vi bekväma med att bjuda in nya användare till vår plattform.

Favoritfilmer och shower

Appen stöder inte bara webbkameraströmning utan också Youtube- och VK-videor. Allt du behöver göra är att hitta ett slumpmässigt klipp som du gillar, och du kan titta på det samtidigt med andra medan du kommenterar handlingen och karaktärerna. Du kan till och med lägga ut omröstningar och diskutera det med dina stream-tittare.

Sega och Dendy-spel

Här kan du spela de goda gamla konsolspelen gratis. Du kan till och med spela co-op-spel med någon mil bort från dig. Dussintals människor kommer att titta på och kommentera din spelprocess. Det är det coolaste tillägget som vi någonsin gjort!

Härliga klistermärken och uttryckssymboler

Våra begåvade konstnärer skapade massor av charmiga och roliga klistermärken eftersom det finns tillfällen då ett enda klistermärke kan säga att mycket mer än en vägg med text. Vissa av våra användare kommunicerar till och med uteslutande via klistermärken! Att flirta med flickor var aldrig så enkelt och sorglöst. Men för alla de gamla skolans emotikonanvändare har vi naturligtvis ett urval av de mest populära.

Prova det gratis

Din studio och tv-kanal

Om du är en begåvad chef med utmärkta organisationsförmågor, kan du bilda ett team av likasinnade människor och skapa din tv-studio. Du kommer att kunna kontrollera användarna, tilldela dem uppgifter och välja en budget. Du kan skapa din unika strömningsstil och din logotyp kommer att ses av tusentals användare. Var långlivad och din studio kan bli det första steget mot din tv-kanal.

Tillbaka på dagen fanns det en uppfattning om att man behöver en galen summa pengar för att skapa en tv-kanal. Tiderna har förändrats, och nu kan du göra det gratis. Vi förbättrar ständigt tjänsten, men de nuvarande funktionerna är tillräckligt. Dessutom ger vi dig en startpublik och möjlighet att tjäna dina egna pengar. Du kan tjäna pengar på användartips, genom att fullfölja order från publiken och naturligtvis kan du tjäna på reklam, visa annonser i en chatt eller genom att ladda upp inspelade program på YouTube.

Det bästa sättet att träffa nya människor!

Den vanliga textningen är ganska föråldrad vid denna tidpunkt, och den kan inte ge den intimitet du får från videochatt. Du kommer att träffa nya flickor från andra städer, till och med andra länder som är enklare än någonsin! Möt, diskutera nyheter och dela intryck. För att göra saker mer intressanta, glöm inte bredden av tillgängliga alternativ för dig och personen du chattar. Till exempel kan du gå till ett virtuellt datum och till och med organisera en romantisk middag med ljus. Engagera din fantasi, din webbkamera och de fysiska avstånden kommer att försvinna. Fantastiskt!

Chatta nu

Upptäck nya projekt baserade på dina intressen

Cosplayme.app

Cosplay och allt därtill hörande. Tematiska sändningar, foton och videor.

Ulive.games

Titta på låt oss spela shower från hela världen. Håll kontakten med spelindustrin.

Drive.land

Bilrecensioner, livhack och tips från bilejare.

Flirtymania.dating

Socialt nätverk för att dejta, chatta och flirta med användare från hela världen.

Cosplayme.app

Cosplay och allt därtill hörande. Tematiska sändningar, foton och videor.

Ulive.games

Titta på låt oss spela shower från hela världen. Håll kontakten med spelindustrin.

Drive.land

Bilrecensioner, livhack och tips från bilejare.

Flirtymania.dating

Socialt nätverk för att dejta, chatta och flirta med användare från hela världen.

Gillar du vårt projekt? Dela det med dina vänner!