VIDEOCHAT 2.0 - KOMMUNIKATION PÅ EN NY NIVÅ

Över 500 000 användare och massor av sändningar

Nästa generations videochatt

Chatten är fylld med positiva känslor, flirt och attraktiva tjejer. Vi övervakar det kontinuerligt och vi tillåter inte någon under 18 år medan vi skyddar dig från det stötande innehållet. Dessutom kan du lägga till obehagliga användare i din egen avstängningslista. Tack vare detta är vi bekväma med att bjuda in nya användare till vår plattform.

Favoritfilmer och program

Appen stöder inte bara webbkamerastreaming utan även Youtube- och VK-videor. Allt du behöver göra är att hitta ett slumpmässigt klipp du gillar, och du kan titta på det samtidigt med andra medan du kommenterar plot och karaktärer. Du kan även sätta upp omröstningar och diskutera det med dina strömvisare.

Sega och Dendy spel

Här kan du spela de gamla gamla konsolspel gratis. Du kan även spela co-op-spel med någon mil från dig. Dussintals människor kommer att titta på och kommentera din spelprocess. Det är det coolaste tillägget till videochatt vi någonsin gjort!

Härliga klistermärken och uttryckssymboler

Våra begåvade artister gjorde massor av charmiga och roliga klistermärken för det finns tillfällen då en enda klistermärke kan säga så mycket mer än en textvägg. Vissa av våra användare kommunicerar till och med uteslutande via klistermärken! Flörta med tjejer var aldrig så enkelt och bekymmersfritt. Men naturligtvis har vi ett urval av de mest populära för alla old-school-uttrycksanvändare.

Din studio och tv-kanal

Om du är en begåvad chef med utmärkta organisatoriska färdigheter kan du bilda ett team av likasinnade och skapa din tv-studio. Du kommer att kunna kontrollera användarna, tilldela dem uppgifter och välja en budget. Du kan skapa din unika strömningsstil, och din logotyp kommer att ses av tusentals användare. Var ihärdig och din studio kan bli det första steget mot din tv-kanal.

Tillbaka på dagen fanns det en uppfattning att man behöver en vansinnig summa pengar för att skapa en tv-kanal. Tiderna har förändrats, och nu kan du göra det gratis. Vi förbättrar ständigt tjänsten, men de nuvarande funktionerna är helt tillräckliga. Vi ger dig också en startpublik och förmåga att tjäna dina egna pengar. Du kan tjäna pengar på användartips, genom att uppfylla beställningar från publiken, och naturligtvis kan du tjäna på reklam, visa annonser i en chatt eller genom att ladda upp inspelade program på YouTube.

Det bästa sättet att träffa nya människor!

Den vanliga textningen är ganska föråldrad vid denna tidpunkt, och den kan inte ge den intimitet du får från videochatt. Du kommer att träffa nya tjejer från andra städer, till och med andra länder enklare än någonsin! Möt, diskutera nyheter och dela intryck. För att göra saker mer intressanta, glöm inte bredden på tillgängliga alternativ för dig och personen du chattar. Du kan till exempel gå till ett virtuellt datum och till och med organisera en romantisk middag med ljus. Engagera din fantasi, din webbkamera och de fysiska avstånden försvinner. Fantastisk!