ONLINE STREAMING

Usluga strujanja za mrežne seminare, majstorske tečajeve, tutorijale i webinare

Zaradite novac na streamovima

Ako se publici sviđa vaš stream, dat će vam savjete koje možete povući.

Više od 500.000 korisnika

Zahvaljujući velikoj publici na našoj platformi, moći ćete primati pretplatnike i obožavatelje bez dodatnih marketinških troškova.

Internet i YouTube stream

Pored toga, za prijenose uživo također možete strujirati prethodno snimljene YouTube isječke.

Video chat i interaktivni TV

Korištenjem našeg video razgovora moći ćete komunicirati sa publikom dok emitirate streaming, odgovarati na njihova pitanja ili čitati njihove komentare. Takođe možete učestvovati u video konferenciji sa svojim gledaocima.

Referalni sistem „Vodite i zaradite“

Ako pozivate gledatelje sa svojih web lokacija, uvijek ćete dobiti smanjenje od 30% od iznosa njihovih budućih uplata, čak i ako više ne strimujete s nama. Imate personaliziranu nadzornu ploču koja će vam pomoći da provjerite listu pozivnica i njihovih aktivnosti.

Raspored strujanja

Ako emitirate redovno i dosljedno, možete postaviti raspored za svoje gledatelje kako bi mogli znati kada mogu očekivati vaše sljedeće pojavljivanje.

Pružanje usluga za gledaoce

Možete pružati plaćene usluge savjetovanja, naručivati pjesme, kao i biti nagrađivani za pucnjave i čestitke uživo. U tu svrhu dobit ćete lijepo sučelje

Besplatno snimanje vaših video streamova

Gledatelji će moći vidjeti snimak vašeg prijenosa u svom feedu vijesti. Pored toga, za snimanje uživo. To će povećati broj pregleda više puta. Također je lako preuzeti video zapis vašeg prijenosa da biste ga prenijeli na svoj YouTube kanal ili jednostavno izbrisali.

Prati nas

Facebook Telegram