ONLINE STREAMING

Streaming usluga za online seminare, majstorske tečajeve, tutorijale i webinare

Zaradite novac na streamovima

Ako publika voli vaš stream, dat će vam savjete koje možete povući.

Više od 500.000 korisnika

Zahvaljujući velikoj publici na našoj platformi, moći ćete primati pretplatnike i fanove bez dodatnih marketinških troškova.

Online i YouTube streamovi

Pored toga, na streamove uživo možete usmjeravati i prethodno snimljene YouTube isječke.

ISPROBAJTE BESPLATNO!

Video chat i interaktivni televizor

Koristeći naš video chat, moći ćete komunicirati sa svojom publikom dok struji, odgovarati na njihova pitanja ili čitati njihove komentare. Takođe možete učestvovati u videokonferenciji sa svojim gledaocima.

Započnite striming

Sistem preporuke „Vodite i zaradite“

Ako pozivate gledatelje sa svojih web lokacija, uvijek ćete dobiti 30% smanjenja od zbroja njihovih budućih plaćanja, čak i ako više ne struji s nama. Imate personalizovanu nadzornu ploču koja će vam pomoći da proverite listu pozivnica i njihovih aktivnosti.

Nauči više

Raspored strujanja

Ako redovno i dosljedno strujete, možete postaviti raspored gledateljima da bi mogli znati kada očekuju vaš sljedeći nastup.

Pružanje usluga za gledaoce

Možete pružiti plaćene konzultantske usluge, naručivati pjesme, kao i biti nagrađeni za pucnjave i pozdrave uživo. Obezbedit će vam lijepo sučelje za ovu svrhu

Besplatno snimanje vaših video strimova

Vaši će gledaoci moći vidjeti snimke vašeg toka u njihovoj informativnoj hrani. Pored toga, uživo snimci. To će povećati broj pregleda više puta. Takođe je lako preuzeti video snimke vašeg toka kako biste ga postavili na svoj YouTube kanal ili ga jednostavno izbrisali.

ISPROBAJTE BESPLATNO!

Sviđa li vam se naš projekt? Podijelite ga sa svojim prijateljima!