Gledajte popularne reality programe ili kreirajte svoj projekat

Ako volite rijaliti programe

Svježe epizode, prijenosi uživo, vijesti i forumi o reality programima: The Bachelor, Survivor, RuPaul's Drag Race, The Great British Bake off i mnogi drugi.

Prijenosi uživo i razgovori s natjecateljima

Ne čekajte već uređenu epizodu sa izbrisanim scenama. Budite dio trenutka! Pratite šta se trenutno događa, dajte savjete i podržite takmičare.

Nove epizode, vijesti i unutrašnjost

Pretplatite se na emisiju koja vam se sviđa, primate obavijesti o novim događajima, epizodama i vijestima. Uključujući nezvanične ili zatvorene izvore.

Komentari i forumi

Objavite vlastite ideje, glasajte za takmičare ili jednostavno razgovarajte o događajima s drugim korisnicima.

Ako želite stvoriti svoj reality show

Pišite zanimljive članke ili snimite video zapise o popularnim rijalitijima i zaradite novac. Što je vaš sadržaj zanimljiviji, to je veći vaš prihod. Nema više izbirljivih klijenata i razmjena.

Pokrenite prijenose uživo

Pametni telefon ili jednostavna web kamera dovoljni su za dobar stream. Iskusniji streameri mogu koristiti OBS, StreamLabs i druge streaming aplikacije.

Objavi vijesti

Iskoristite priliku za objavljivanje video zapisa ili pisanje postova u prikladnom uređivaču. Takođe možete ugraditi sadržaj sa Youtubea ili drugih usluga.

Zaradite putem donacija

Korisnici mogu poslati poklone takmičarima rijalitija ili zatražiti od njih da obavljaju plaćene aktivnosti. Takođe je moguće koristiti veze do drugih donatorskih usluga.

Zaradite od pretplatnika

Posebno zanimljive epizode možete ostaviti samo za pretplatu. Sami odaberite cijenu.

Prihod za novinare i copywritere

Pišite zanimljive članke ili snimite video zapise o popularnim rijalitijima i zaradite novac. Što je vaš sadržaj zanimljiviji, to je veći prihod. Nema više izbirljivih klijenata i razmjena.

Plaćamo po pregledu

Dobijte 0,04 USD za svakih 100 pregleda vašeg posta

SEO partnerski program

Korisnici koji su iz pretraživanja prešli direktno na vašu objavu automatski postaju vaši preporuke - dobijate 30% od njihovih uplata ili 10% od njihovih isplata.

Pretplate

Posebno zanimljive postove možete ostavljati samo za pretplatu.

Partnerski program za blogere i webmastere

Podijelite svoj referalni link ili ugradite aplikaciju na svoju web stranicu - ostvarite 30% od plaćanja korisnika ili 10% od njihovih isplata.

Veliki izbor odredišnih stranica

Ne možete odabrati samo odredišnu stranicu za promociju, već i bilo koju drugu objavu. Vaš ID preporuke automatski će se dodati tijekom dijeljenja stranice.

Aplikaciju možete ugraditi na svoju web lokaciju

Aplikacija će raditi u režimu bijele naljepnice - idealno će odgovarati dizajnu vaše web stranice i poboljšati korisničke faktore. Svi korisnici koji su došli s vaše stranice automatski postaju vaši preporuke.

Kompletna statistika plaćanja i tranzita

Koristite internu statistiku i historiju akcija za procjenu prometa i ponašanja korisnika. Također možete dodati ID za praćenje Google Analyticsa i dobiti potpuno detaljne informacije.

Gledajte popularne reality programe, čavrljajte sa poznatim ličnostima i kreirajte svoj projekat

Prati nas

Facebook Telegram