Razgovarajte sa djevojkama

Preko 500 000 korisnika i tone cam djevojaka

Flert u sobi za razgovor

Video chat sljedeće generacije. Razgovor je ispunjen pozitivnim emocijama, flertom i atraktivnim djevojkama. Kontinuirano ga nadgledamo i ne dopuštamo nikome mlađem od 18 godina dok vas štiti od uvredljivih sadržaja. Štoviše, neugodne korisnike možete dodati na vlastiti popis za isključivanje i zabranu. Zahvaljujući tome ugodno pozivamo nove korisnike na našu platformu.

Chat hot

Aplikacija ne podržava samo streaming web kamere, već i Youtube i VK video zapise. Sve što trebate je pronaći slučajni isječak koji vam se sviđa i možete ga gledati istovremeno s drugima dok komentirate radnju i likove. Možete čak postaviti ankete i razgovarati o tome sa svojim gledateljima streama.

Razgovarajte sa strancima

Ovdje možete besplatno igrati one dobre stare igre s konzolama. Možete čak i da igrate zadruge sa nekim miljama daleko od vas. Deseci ljudi će gledati i komentirati vaš proces igranja. To je najslađi dodatak za video chat koji smo ikad napravili!

Anonimni chat

Divne naljepnice i emotikoni. Naši nadareni umjetnici napravili su gomilu šarmantnih i urnebesnih naljepnica, jer postoje trenuci kada jedna pravovremena naljepnica može reći puno više od zida teksta. Neki od naših korisnika čak komuniciraju isključivo putem naljepnica! Koketiranje s djevojkama nikada nije bilo tako lako i bezbrižno. Ali naravno, za sve korisnike starih škola emotikona imamo izbor najpopularnijih.

Flert chat

Vaš studio i tv kanal. Ako ste nadareni menadžer s izvrsnim organizacijskim sposobnostima, možete oformiti tim istomišljenika i stvoriti svoj tv studio. Moći ćete kontrolirati korisnike, dodijeliti im dužnosti i odabrati proračun. Možete izraditi svoj jedinstveni stil streaminga, a vaš logotip vidjet će hiljade korisnika. Budite ustrajni i vaš studio može postati prvi korak ka vašem tv kanalu.

Nekada se mislilo da treba lud novac za stvaranje tv kanala. Vremena su se promijenila i sada to možete učiniti besplatno. Stalno poboljšavamo uslugu, ali trenutne značajke su sasvim dovoljne. Takođe, pružamo vam početnu publiku i sposobnost da zaradite svoj novac. Možete zaraditi od korisničkih savjeta, ispunjavanjem narudžbi publike, i naravno, možete zaraditi od oglašavanja, prikazivanja oglasa u chatu ili slanjem snimljenih emisija na YouTube.

Chat alternativa

Najbolji način za upoznavanje novih ljudi! Uobičajena slanja poruka u ovom trenutku prilično su zastarjela i ne mogu pružiti intimnost koju dobijete putem video ćaskanja. Upoznat ćete nove djevojke iz drugih gradova, čak i drugih zemalja lakše nego ikad! Upoznajte se, razgovarajte o vijestima i podijelite utiske. Da stvari učinite zanimljivijima, ne zaboravite na opciju dostupnu vama i osobi s kojom razgovarate. Na primjer, možete otići na virtualni spoj, pa čak i organizirati romantičnu večeru sa svijećama. Uključite maštu, svoju web kameru i fizičke udaljenosti će nestati. Nevjerovatno!

Prati nas

Facebook Telegram