Video chat

Preko 500 000 korisnika i tone emisija u Random video chatu

Nasumični video chat

Razgovor je ispunjen pozitivnim emocijama, flertom i atraktivnim djevojkama. Kontinuirano ga nadgledamo i ne dopuštamo nikome mlađem od 18 godina dok vas štiti od uvredljivog sadržaja. Štoviše, neugodne korisnike možete dodati na vlastiti popis za isključivanje i zabranu. Zahvaljujući tome ugodno pozivamo nove korisnike na našu platformu.

Razgovarajte sa strancima

Aplikacija Chatroulette ima jedinstvenu priliku za prikazivanje ne samo emitiranja s web kamere, već i za uključivanje i isključivanje vlastite web kamere za privatnu komunikaciju. Zajedničko čavrljanje sjajan je način da se bolje upoznate.

Besplatna kamera

Vreale TV centar je atrakcije za sve vrste ljudi sa svih krajeva svijeta. Glazbenici, svirači, zabavljači: sve ih ujedinjuje zajednička želja da se upoznaju i zabave. Brzo uđite u sobu za razgovor i pridružite se prijateljskoj zajednici video ćaskanja Vreale TV.

Camgirls

Divne naljepnice i emotikoni. Naši nadareni umjetnici napravili su mnoštvo šarmantnih i urnebesnih naljepnica, jer postoje trenuci kada jedna pravovremena naljepnica može reći mnogo više od zida teksta. Neki od naših korisnika čak komuniciraju isključivo putem naljepnica! Flert s djevojkama nikada nije bio tako lak i bezbrižan. Ali naravno, za sve korisnike emotikona starih škola imamo izbor najpopularnijih.

Stvarne kamere uživo

Možete oblikovati svoj vlastiti jedinstveni stil svojih streamova. Dodajte opis i veze na svoje društvene mreže i donirajte usluge. U opisu možete opisati pravila igre ili ponašanje u chatu. Takođe možete objaviti video zapise, fotografije i članke na svom ličnom blogu.

Nekad se mislilo da vam treba apsolutno lud novac za stvaranje vlastitog reality showa. Ali to nije slučaj, vremena se mijenjaju i sada to možete učiniti besplatno u chatruletu. Stalno radimo na poboljšanju usluge, ali čak su i trenutne funkcije dovoljne za to. Takođe vam pružamo početnu publiku i priliku da sami zarade. Možete zaraditi od savjeta korisnika, ispunjavanja narudžbi gledatelja i, naravno, možete zaraditi od oglašavanja, prikazivanja u chat sobi ili objavljivanjem snimljenih rijalitija na YouTubeu.

Chat rulet

Uobičajena slanja poruka u ovom trenutku prilično su zastarjela i ne mogu pružiti intimnost koju dobijete putem video ćaskanja. Upoznat ćete nove djevojke iz drugih gradova, čak i drugih zemalja lakše nego ikad! Upoznajte se, razgovarajte o vijestima i podijelite utiske. Da stvari učinite zanimljivijima, ne zaboravite na opciju dostupnu vama i osobi s kojom razgovarate. Na primjer, možete otići na virtualni spoj, pa čak i organizirati romantičnu večeru sa svijećama. Uključite maštu, svoju web kameru i fizičke udaljenosti će nestati. Nevjerovatno!

Prati nas