VIDEO CHAT 2.0 - KOMUNIKACIJA NA NOVOJ RAZINI

Preko 500 000 korisnika i tona emisija

Video chat nove generacije

Chat je ispunjen pozitivnim emocijama, flertom i atraktivnim djevojkama. Mi to neprekidno nadgledamo i ne dozvoljavamo nikoga ispod 18 godina dok vas štiti od uvredljivog sadržaja. Osim toga, neugodnim korisnicima možete dodati na svoj popis za isključivanje muta i zabrana. Zahvaljujući tome, ugodno smo sa pozivom novih korisnika na našu platformu.

Omiljeni filmovi i emisije

Aplikacija ne podržava samo streaming web kamera, već i Youtube i VK videozapise. Sve što trebate učiniti je pronaći slučajni isječak koji vam se sviđa i možete ga gledati istovremeno s drugima dok komentirate zaplet i likove. Možete čak postaviti ankete i razgovarati o tome sa svojim gledaocima.

Igre Sega i Dendy

Ovde možete igrati te dobre stare igre s konzolom besplatno. Možete čak igrati kooperativne igre sa nekim miljama udaljenim od vas. Desetine ljudi će gledati i komentirati vaš proces igranja. To je najslađi dodatak za video chat koji smo ikada napravili!

Lijepe naljepnice i emotikoni

Naši talentirani umjetnici napravili su mnoštvo šarmantnih i smiješnih naljepnica, jer postoje trenuci kada jedna pravovremena naljepnica može reći da je puno više od zida teksta. Neki od naših korisnika čak komuniciraju isključivo putem naljepnica! Flertovanje s djevojkama nikada nije bilo lako i bezbrižno. Ali naravno, za sve korisnike emotikona u starijoj školi imamo izbor najpopularnijih.

Isprobajte ga besplatno

Vaš studio i tv kanal

Ako ste talentirani menadžer koji ima izvrsne organizacijske sposobnosti, možete formirati tim istomišljenika i stvoriti svoj TV studio. Tako ćete moći kontrolirati korisnike, dodijeliti im dužnosti i odabrati proračun. Možete napraviti svoj jedinstveni stil strujanja, a vaš logo će vidjeti tisuće korisnika. Budite uporni i vaš studio može postati prvi korak ka vašem tv kanalu.

Povratak dana, pojavila se ideja da je za kreiranje tv kanala potreban sulud novac. Vremena su se promenila i sada to možete učiniti besplatno. Neprekidno poboljšavamo uslugu, ali trenutne karakteristike su sasvim dovoljne. Takođe, pružamo vam početnu publiku i mogućnost vlastitog zarade. Možete zaraditi novac od korisničkih savjeta, ispunjavanjem narudžbi publike i, naravno, možete zaraditi od reklamiranja, prikazivanja oglasa u chatu ili prijenosom snimljenih emisija na YouTube.

Najbolji način za upoznavanje novih ljudi!

Uobičajeni tekstualni sadržaji su u ovom trenutku prilično zastarjeli i ne mogu vam pružiti intimnost koju ste dobili tijekom video chatova. Upoznaćete nove devojke iz drugih gradova, čak i drugih zemalja lakše nego ikad! Upoznajte, razgovarajte o vijestima i podijelite utiske. Da biste stvari učinili zanimljivijima, ne zaboravite na širinu opcija koje su vam na raspolaganju i osobi s kojom razgovarate. Na primjer, možete otići na virtualni sastanak, pa čak i organizirati romantičnu večeru uz svijeće. Uključite maštu, svoju web kameru i fizičke udaljenosti će nestati. Neverovatno!

Ćaskaj sada

Otkrijte nove projekte na osnovu svojih interesa

Cosplayme.app

Cosplay i sve povezano. Tematske emisije, fotografije i videozapisi.

Ulive.games

Gledajte emisije iz cijelog svijeta. Ostanite u kontaktu s industrijom igara.

Drive.land

Pregledi automobila, lifehacks i savjeti vlasnika automobila.

Flirtymania.dating

Društvena mreža za druženje, ćaskanje i flert s korisnicima iz cijelog svijeta.

Cosplayme.app

Cosplay i sve povezano. Tematske emisije, fotografije i videozapisi.

Ulive.games

Gledajte emisije iz cijelog svijeta. Ostanite u kontaktu s industrijom igara.

Drive.land

Pregledi automobila, lifehacks i savjeti vlasnika automobila.

Flirtymania.dating

Društvena mreža za druženje, ćaskanje i flert s korisnicima iz cijelog svijeta.

Sviđa li vam se naš projekt? Podijelite ga sa svojim prijateljima!