ENTRADA EN LÍNIA

Servei de transmissió de seminaris en línia, classes magistrals, tutorials i seminaris en línia

Guanyeu diners als corrents

Si al públic li agrada el vostre flux, us donaran consells que podeu retirar.

Més de 500.000 usuaris

Gràcies al gran públic de la nostra plataforma, podreu rebre subscriptors i fans sense despeses de màrqueting addicionals.

Fluxos en línia i YouTube

A més, per emetre els transmissions en directe, també podeu reproduir clips de YouTube enregistrats anteriorment.

PROVA-HO GRATIS!

Video xat i TV interactiva

Mitjançant el nostre xat de vídeo, podreu comunicar-vos amb el públic mentre heu transmès, respondre les seves preguntes o llegir els vostres comentaris. També podeu participar en una videoconferència amb els vostres espectadors.

Comença la reproducció

Sistema de derivació "Dirigir i guanyar"

Si convideu els espectadors dels vostres llocs, sempre rebeu un 30% de reducció de la suma dels seus futurs pagaments, fins i tot si ja no en feu la transmissió. Teniu un tauler personalitzat que us ajudarà a consultar una llista d’invitacions i les seves activitats.

Aprèn més

Programació de reproducció

Si publiqueu de forma regular i coherent de forma regular, podeu incloure una programació per als vostres espectadors perquè puguin saber quan espereu la vostra propera aparició.

Oferint serveis per als espectadors

Podeu proporcionar serveis de consultoria de pagament, demanar cançons, així com recompensar-vos per trets i salutacions en directe. Se li proporcionarà una agradable interfície per a aquest propòsit

Enregistrament gratuït dels vostres fluxos de vídeo

Els vostres espectadors podran veure una gravació del vostre flux a la vostra notícia. A més a més, de fer un metratge en directe. Això augmentarà el nombre de visualitzacions diverses vegades. A més, és fàcil descarregar el material de vídeo del vostre flux per penjar-lo al vostre canal de YouTube o simplement suprimir-lo.

PROVA-HO GRATIS!

T’agrada el nostre projecte? Comparteix-ho amb els teus amics!