REVISIÓ EN LÍNIA

Servei de transmissió per a seminaris en línia, classes magistrals, tutorials i seminaris web

Guanyeu diners en corrents

Si al públic li agrada la teva reproducció, et donaran consells que pots retirar.

Més de 500.000 usuaris

Gràcies a la gran audiència de la nostra plataforma, podreu rebre subscriptors i fans sense despeses de màrqueting addicionals.

Reproduccions en línia i de YouTube

A més, a les reproduccions en directe, també podeu reproduir clips de YouTube gravats prèviament.

Vídeo xat i un televisor interactiu

Mitjançant el nostre xat de vídeo, podreu comunicar-vos amb el vostre públic mentre transmetreu, respondreu a les seves preguntes o llegiu els seus comentaris. També podeu participar en una videoconferència amb els vostres espectadors.

Sistema de referència "Guia i guanya"

Si esteu convidant espectadors dels vostres llocs, sempre rebreu una reducció del 30% de la suma dels seus pagaments futurs, encara que ja no transmeteu amb nosaltres. Teniu un tauler personalitzat que us ajudarà a consultar la llista d’invitacions i les seves activitats.

Horari de transmissió

Si es reprodueix de manera regular i constant, és possible que publiqueu una programació per als vostres espectadors perquè puguin saber quan esperen la vostra propera aparició.

Proporcionar serveis als espectadors

Podeu proporcionar serveis de consultoria de pagament, demanar cançons i rebre recompenses per tirotejos i salutacions en directe. Us proporcionarà una bona interfície per a aquest propòsit

Gravació gratuïta dels vostres fluxos de vídeo

Els vostres espectadors podran veure un enregistrament del vostre flux a la seva font de notícies. A més, per fer imatges en directe. Això augmentarà el nombre de visualitzacions diverses vegades. A més, és fàcil baixar les imatges de vídeo del vostre flux per penjar-les al vostre canal de YouTube o simplement eliminar-les.

Segueix-nos

Facebook Telegram