Mireu programes de realitat populars o creeu el vostre propi projecte

Si t’agraden els reality shows

Episodis nous, reproduccions en directe, notícies i fòrums sobre reality show: The Bachelor, Survivor, RuPaul's Drag Race, The Great British Bake off i molts altres.

Reproduccions en directe i xats amb concursants

No espereu un episodi ja editat amb escenes suprimides. Sigues part del moment! Seguiu el que està passant ara mateix, doneu suggeriments i ajudeu els concursants.

Nous episodis, notícies i interiors

Subscriu-te al programa que més t'agradi, rep notificacions sobre esdeveniments nous, episodis i notícies. Incloent fonts no oficials o tancades.

Comentaris i fòrums

Publica les teves pròpies idees, vota pels concursants o simplement comenta els esdeveniments amb altres usuaris.

Si vols crear el teu reality show

Escriviu articles atractius o creeu vídeos sobre reality shows populars i guanyeu diners. Com més interessant sigui el vostre contingut, més grans seran els vostres ingressos. Ja no hi ha clients i intercanvis exigents.

Inicieu reproduccions en directe

Un telèfon intel·ligent o una càmera web senzilla són suficients per a una bona transmissió. Els streamers amb més experiència poden utilitzar OBS, StreamLabs i altres aplicacions de transmissió.

Publicar notícies

Utilitzeu una oportunitat per publicar vídeos o escriure publicacions en un editor convenient. També podeu incrustar contingut de Youtube o d’altres serveis.

Guanyeu amb donacions

Els usuaris poden enviar regals als concursants de reality show o demanar-los que realitzin activitats de pagament. També és possible utilitzar enllaços a altres serveis de donació.

Guanyeu dels subscriptors

Podeu deixar episodis especialment atractius només per a subscripció de pagament. Trieu el preu vosaltres mateixos.

Ingressos per a periodistes i redactors

Escriviu articles atractius o creeu vídeos sobre reality shows populars i guanyeu diners. Com més interessant sigui el vostre contingut, més grans seran els vostres ingressos. Ja no hi ha clients i intercanvis exigents.

Pagem per visualització

Obteniu 0,04 dòlars per cada 100 visualitzacions de la vostra publicació

Programa d’afiliació SEO

Els usuaris que van anar directament a la vostra publicació des de la cerca es converteixen automàticament en les vostres referències: rebreu un 30% dels seus pagaments o un 10% dels seus pagaments.

Subscripcions

Podeu deixar publicacions especialment atractives només per a subscripció de pagament.

Programa d'afiliació per a bloggers i administradors web

Compartiu l'enllaç de referència o incorporeu l'aplicació al vostre lloc web: obteniu un 30% dels pagaments dels usuaris o un 10% dels seus pagaments.

Gran varietat de pàgines de destinació

Podeu triar no només la vostra pàgina de destinació per promocionar-la, sinó també qualsevol altra publicació. El vostre identificador de referència s’afegirà automàticament durant l’ús compartit de pàgines.

Podeu incrustar l'aplicació al vostre lloc

L'aplicació funcionarà en mode de marca blanca: coincidirà de manera ideal amb el disseny del vostre lloc i millorarà els factors de l'usuari. Tots els usuaris que provenen del vostre lloc es converteixen automàticament en les vostres referències.

Completa estadístiques de pagaments i trànsits

Utilitzeu les estadístiques internes i l'historial d'accions per avaluar el trànsit i el comportament dels usuaris. També podeu afegir un identificador de seguiment de Google Analytics i rebre informació completament detallada.

Mireu programes de realitat populars, xategeu amb famosos i creeu el vostre propi projecte

Segueix-nos

Facebook Telegram