Xat de vídeo

Més de 500.000 usuaris i tones d’emissions al xat de vídeo aleatori

Xat de vídeo aleatori

El xat està ple d’emocions positives, coqueteig i noies atractives. Ho seguim contínuament i no permetem a ningú menor de 18 anys mentre us protegim del contingut ofensiu. A més, podeu afegir usuaris desagradables a la vostra pròpia llista de silenci i prohibició. Gràcies a això, ens sentim còmodes convidant nous usuaris a la nostra plataforma.

Parleu amb desconeguts

L'aplicació Chatroulette té una oportunitat única per mostrar no només les transmissions de càmeres web, sinó també per activar i desactivar la vostra pròpia càmera web per comunicar-vos en privat. Xerrar junts és una bona manera de conèixer-nos millor.

Càmera gratuïta

Vreale TV és un centre d’atracció per a tota mena de persones de tots els racons del món. Músics, jugadors, festers: a tots els uneix el desig comú de conèixer i divertir-se. Accediu ràpidament a la sala de xat i uniu-vos a la comunitat de vídeo xat de Vreale TV.

Camgirls

Adhesius i emoticones preciosos. Els nostres artistes amb talent fabriquen un munt d’adhesius encantadors i divertits perquè hi ha vegades que un adhesiu oportú pot dir molt més que una paret de text. Alguns dels nostres usuaris fins i tot es comuniquen exclusivament mitjançant adhesius. Flirtejar amb noies mai va ser tan fàcil i despreocupat. Però, per descomptat, per a tots els usuaris d’emoticones de la vella escola, tenim una selecció de les més populars.

Càmeres en viu reals

Podeu formar el vostre propi estil únic dels vostres fluxos. Afegiu una descripció i enllaços a les vostres xarxes socials i doneu serveis. A la descripció podeu descriure les regles del joc o el comportament al xat. També podeu publicar vídeos, fotos i articles al vostre bloc personal.

Abans es pensava que necessitava diners absolutament bojos per crear el vostre propi reality. Però aquest no és el cas, els temps canvien i ara podeu fer-ho gratuïtament a chatrulet. Treballem constantment per millorar el servei, però fins i tot les funcions actuals són suficients per a això. També us oferim l’audiència inicial i l’oportunitat de guanyar-vos. Podeu guanyar amb consells dels usuaris, complint les comandes dels espectadors i, per descomptat, podeu guanyar amb publicitat, mostrant-la a la sala de xat o publicant reality shows gravats a YouTube.

Xat de ruleta

En aquest moment, els missatges de text habituals no estan actualitzats i no us poden proporcionar la intimitat que obteniu amb el xat de vídeo. Coneixeràs noves noies d'altres ciutats, fins i tot d'altres països, més fàcil que mai! Coneix, discuteix notícies i comparteix impressions. Per fer les coses més interessants, no oblideu l’amplitud d’opcions disponibles per a vosaltres i per a la persona amb qui xategeu. Per exemple, podeu anar a una cita virtual i fins i tot organitzar un sopar romàntic amb espelmes. Comproveu la vostra imaginació, la vostra càmera web i les distàncies físiques desapareixeran. Increïble!

Segueix-nos