VIDEO CHAT 2.0: COMUNICACIÓ SOBRE UN NOU NIVELL

Més de 500 000 usuaris i tones de transmissions

Xat de vídeo de nova generació

El xat està carregat d’emocions positives, de lligar i de noies atractives. El controlem contínuament i no permetem a menors de 18 anys mentre us protegeixin del contingut ofensiu. A més, podeu afegir usuaris desagradables a la vostra pròpia llista de mudes i prohibicions. Gràcies a això, ens sentim còmodes per convidar nous usuaris a la nostra plataforma.

Pel·lícules i espectacles preferits

L'aplicació no només admet la transmissió de càmeres web, sinó també vídeos de Youtube i VK. Tot el que heu de fer és trobar un clip aleatori que us agradi, i el podeu veure simultàniament amb d'altres mentre comenteu la trama i els personatges. Fins i tot podeu crear enquestes i discutir-les amb els espectadors del vostre flux.

Jocs de Sega i Dendy

Aquí podeu jugar gratuïtament a aquells bons jocs de consola antics. Fins i tot podeu jugar a jocs de cooperació amb algú a pocs quilòmetres de vosaltres. Desenes de persones veuran i comenten el seu procés de joc. És l’addició més fantàstica de vídeo que hem fet mai!

Pegatines i emoticones precioses

Els nostres artistes amb talent feien un munt d’adhesius encantadors i divertits perquè hi ha moments en què un únic adhesiu puntual pot dir molt més que una paret de text. Alguns dels nostres usuaris fins i tot es comuniquen exclusivament mitjançant adhesius! Lligar amb les noies no va ser mai fàcil i despreocupat. Però, per descomptat, per a tots els usuaris d’emoticones de la vella escola, tenim una selecció de les més populars.

Proveu-lo gratuïtament

El teu estudi i canal de televisió

Si ets un directiu de talent amb excel·lents habilitats organitzatives, pots formar un equip de persones amb idees similars i crear el teu estudi de televisió. Podreu controlar els usuaris, assignar-los deures i triar un pressupost. Podeu crear el vostre estil de reproducció exclusiu i milers d’usuaris el veuran el vostre logotip. Sigueu persistents i el vostre estudi es pot convertir en el primer pas cap al vostre canal de televisió.

En aquell moment, hi havia la idea que es necessita una quantitat de diners insana per crear un canal de televisió. Els temps han canviat i ara ho podeu fer gratuïtament. Estem millorant contínuament el servei, però les característiques actuals són bastants. A més, li proporcionem una audiència inicial i la possibilitat de guanyar diners. Podeu guanyar diners mitjançant consells per als usuaris, complint les comandes de la audiència i, per descomptat, podeu guanyar amb publicitat, mostrant anuncis en un xat o penjant programes enregistrats a YouTube.

La millor manera de conèixer gent nova!

En aquest moment, els missatges de text habituals són força desfasats i no poden proporcionar la intimitat que obteniu en el xat de vídeo. Coneixeràs noies d'altres ciutats, fins i tot d'altres països més fàcils que mai! Reuneix-te, discuteix notícies i comparteix impressions. Per fer les coses més interessants, no oblideu l’ampliació d’opcions que teniu a la vostra disposició i la persona amb qui converseu. Per exemple, podeu anar a una cita virtual i, fins i tot, organitzar un sopar romàntic amb espelmes. Animeu la vostra imaginació, la vostra càmera web i les distàncies físiques desapareixeran. Sorprenent!

Xateja ara

Descobriu nous projectes en funció dels vostres interessos

Cosplayme.app

Cosplay i tot el que hi ha associat. Retransmissions temàtiques, fotos i vídeos.

Ulive.games

Mira espectacles de jocs de tot el món. Manteneu-vos en contacte amb la indústria del joc.

Drive.land

Opinions de vehicles, problemes de vida i consells dels propietaris de vehicles.

Flirtymania.dating

Xarxa social per a cites, xerrar i lligar amb usuaris de tot el món.

Cosplayme.app

Cosplay i tot el que hi ha associat. Retransmissions temàtiques, fotos i vídeos.

Ulive.games

Mira espectacles de jocs de tot el món. Manteneu-vos en contacte amb la indústria del joc.

Drive.land

Opinions de vehicles, problemes de vida i consells dels propietaris de vehicles.

Flirtymania.dating

Xarxa social per a cites, xerrar i lligar amb usuaris de tot el món.

T’agrada el nostre projecte? Comparteix-ho amb els teus amics!