Xatejar amb noies

Més de 500.000 usuaris i tones de noies de càmera

Sala de xat lligar

Xat de vídeo de nova generació. El xat està ple d’emocions positives, coqueteig i noies atractives. El seguim contínuament i no permetem a ningú menor de 18 anys mentre us protegim del contingut ofensiu. A més, podeu afegir usuaris desagradables a la vostra pròpia llista de silenci i prohibició. Gràcies a això, ens sentim còmodes convidant nous usuaris a la nostra plataforma.

Xateja en calent

L’aplicació no només admet la transmissió de càmeres web, sinó també vídeos de Youtube i VK. Tot el que heu de fer és trobar un clip aleatori que us agradi i el podeu veure simultàniament amb altres persones mentre comenteu la trama i els personatges. Fins i tot podeu fer votacions i parlar-ne amb els vostres espectadors de reproduccions.

Xatejar amb desconeguts

Aquí podeu jugar a aquests bons jocs de consola de franc. Fins i tot podeu jugar a jocs cooperatius amb algú a molts quilòmetres de distància. Desenes de persones veuran i comentaran el vostre procés de joc. És l’addició de xat de vídeo més divertida que hem fet mai!

Xat anònim

Adhesius i emoticones preciosos. Els nostres artistes amb talent han creat un munt d’adhesius encantadors i divertits perquè hi ha vegades que un adhesiu oportú pot dir molt més que una paret de text. Alguns dels nostres usuaris fins i tot es comuniquen exclusivament mitjançant adhesius. Flirtejar amb noies mai va ser tan fàcil i despreocupat. Però, per descomptat, per a tots els usuaris d’emoticones de la vella escola, tenim una selecció de les més populars.

Lligar gratis

El vostre estudi i canal de televisió. Si sou un gestor amb talent i excel·lents habilitats organitzatives, podeu formar un equip de persones afins i crear el vostre estudi de televisió. Podreu controlar els usuaris, assignar-los tasques i triar un pressupost. Podeu crear el vostre estil de transmissió únic i milers d’usuaris veuran el vostre logotip. Sigues persistent i el teu estudi pot esdevenir el primer pas cap al teu canal de televisió.

En el passat, hi havia la idea que es necessita una quantitat de diners insensada per crear un canal de televisió. Els temps han canviat i ara ho podeu fer de franc. Millorem contínuament el servei, però les funcions actuals són suficients. A més, us oferim un públic inicial i la capacitat de guanyar els vostres propis diners. Podeu guanyar diners amb consells dels usuaris, complint les ordres del públic i, per descomptat, podeu guanyar amb la publicitat, mostrant anuncis en un xat o carregant programes gravats a YouTube.

Alternativa de xat

La millor manera de conèixer gent nova! En aquest moment, els missatges de text habituals no estan actualitzats i no us poden proporcionar la intimitat que obteniu amb el xat de vídeo. Coneixeràs noies noves d’altres ciutats, fins i tot d’altres països, amb més facilitat que mai! Coneix, discuteix notícies i comparteix impressions. Per fer les coses més interessants, no oblideu l’amplitud d’opcions disponibles per a vosaltres i per a la persona amb qui xategeu. Per exemple, podeu anar a una cita virtual i fins i tot organitzar un sopar romàntic amb espelmes. Comproveu la vostra imaginació, la vostra càmera web i les distàncies físiques desapareixeran. Increïble!

Segueix-nos

Facebook Telegram