Verkossa tapahtuva suoratoisto

Suoratoistopalvelu online-seminaareihin, mestarikursseihin, oppaisiin ja webinaareihin

Ansaitse rahaa streamista

Jos yleisö tykkää streamistasi, he antavat sinulle vinkkejä, jotka voit peruuttaa.

Yli 500 000 käyttäjää

Alustamme suuren yleisön ansiosta pystyt vastaanottamaan tilaajia ja faneja ilman ylimääräisiä markkinointikustannuksia.

Online- ja YouTube-streamit

Lisäksi suoratoistoina voi suoratoistaa myös aiemmin tallennettuja YouTube-leikkeitä.

Kokeile sitä ILMAISEKSI!

Videokeskustelu ja interaktiivinen TV

Videokeskustelumme avulla voit kommunikoida yleisön kanssa suoratoiston aikana, vastata heidän kysymyksiinsä tai lukea heidän kommenttejaan. Voit myös osallistua videoneuvotteluun katsojiesi kanssa.

Aloita suoratoisto

"Johda ja ansaitse" -viitejärjestelmä

Jos kutsut katsojia sivustoiltasi, saat aina 30% leikkauksen heidän tulevien maksujen summasta, vaikka et enää suoratoistakaan kanssamme. Sinulla on henkilökohtainen hallintapaneeli, jonka avulla voit tarkistaa luettelon kutsuista ja heidän toiminnoistaan.

Lue lisää

Suoratoisto-aikataulu

Jos lähetät suoratoistoa säännöllisesti ja johdonmukaisesti, voit laittaa aikataulun katsojillesi, jotta he tietävät milloin odottaa seuraavaa esiintymääsi.

Palvelujen tarjoaminen katsojille

Voit tarjota maksettuja konsultointipalveluita, tilata kappaleita sekä palkita otteluista ja tervehdyksistä live-tilassa. Sinulle tarjotaan mukava käyttöliittymä tätä tarkoitusta varten

Ilmainen videovirtojen tallennus

Katsojasi näkevät nauhoituksen streamistasi uutissyötteessä. Lisäksi elää kuvamateriaalia. Tämä lisää näyttökertojen määrää useita kertoja. Lisäksi streamisi videomateriaali on helppo ladata, jotta voit lähettää sen YouTube-kanavallesi tai poistaa sen vain.

Kokeile sitä ILMAISEKSI!

Pidätkö projektistasi? Jaa se ystäväsi kanssa!