VIDEO-CHAT 2.0 - VIESTINTÄ UUDELLA TASOLLA

Yli 500 000 käyttäjää ja tonnia lähetyksiä

Seuraavan sukupolven videopuhelu

Keskustelu on täynnä positiivisia tunteita, flirttailu ja houkuttelevat tytöt. Valvomme sitä jatkuvasti, emmekä salli alle 18-vuotiaita suojellessamme sinua loukkaavalta sisällöltä. Lisäksi voit lisätä epämiellyttäviä käyttäjiä omaan mykistys- ja kieltoluetteloon. Tämän ansiosta voimme kutsua uusia käyttäjiä alustallemme.

Suosikkielokuvat ja -esitykset

Sovellus ei tue vain verkkokameran suoratoistoa, vaan myös Youtube- ja VK-videoita. Sinun tarvitsee vain löytää haluamasi satunnainen leike, ja voit katsella sitä samanaikaisesti muiden kanssa kommentoidessasi juoni ja merkkejä. Voit jopa asettaa kyselyjä ja keskustella siitä stream-katsojiesi kanssa.

Sega- ja Dendy-pelit

Täällä voit pelata vanhoja hyviä konsolipelejä ilmaiseksi. Voit jopa pelata osuuskuntapelejä jonkun mailin päässä sinusta. Kymmenet ihmiset katsovat ja kommentoivat pelaamista. Se on tyylikkäin videokeskustelu, jonka olemme koskaan tehneet!

Ihastuttavat tarrat ja hymiöt

Lahjakkaat taiteilijamme tekivät paljon viehättäviä ja hauskoja tarroja, koska on aikoja, jolloin yksi oikea-aikainen tarra voi sanoa paljon enemmän kuin tekstiseinä. Jotkut käyttäjistämme kommunikoivat jopa yksinomaan tarrojen kautta! Tyttöjen flirttailu ei koskaan ollut näin helppoa ja huoletonta. Mutta tietysti kaikille vanhan koulun hymiöiden käyttäjille on valikoima suosituimpia.

Studiosi ja tv-kanavasi

Jos olet lahjakas johtaja, jolla on erinomaiset organisointitaidot, voit muodostaa samanhenkisten ihmisten ryhmän ja luoda tv-studion. Pystyt hallitsemaan käyttäjiä, osoittamaan heille tehtäviä ja valitsemaan budjetin. Voit muotoilla ainutlaatuisen suoratoistotyylisi, ja tuhannet käyttäjät näkevät logosi. Ole pitkäjänteinen, ja studiosi voi tulla ensimmäinen askel kohti tv-kanavaa.

Tuolloin oli käsitys, että tv-kanavan luomiseen tarvitaan hullu määrä rahaa. Ajat ovat muuttuneet, ja nyt voit tehdä sen ilmaiseksi. Parannamme palvelua jatkuvasti, mutta nykyiset ominaisuudet ovat riittävät. Tarjoamme sinulle myös lähtökohtaisen yleisön ja kyvyn ansaita rahaa. Voit ansaita rahaa käyttäjien vinkeistä, täyttämällä yleisön tilaukset, ja tietysti voit ansaita mainostamalla, näyttämällä mainoksia chatissa tai lataamalla nauhoitettuja ohjelmia YouTubeen.

Paras tapa tavata uusia ihmisiä!

Tavallinen tekstiviesti on tässä vaiheessa melko vanhentunut, eikä se voi tarjota videokeskustelusta saatua läheisyyttä. Tapaat uusia tyttöjä muista kaupungeista, jopa muista maista, helpommin kuin koskaan! Tapaa, keskustele uutisista ja jaa vaikutelmia. Jotta asiat olisivat mielenkiintoisempia, älä unohda käytettävissäsi olevien vaihtoehtojen määrää ja keskusteltavaa henkilöä. Voit esimerkiksi mennä virtuaaliseen päivämäärään ja jopa järjestää romanttisen illallisen kynttilöillä. Ota mielikuvitus, verkkokamera, ja fyysiset etäisyydet katoavat. Hämmästyttävä!