VIDEO CHAT 2.0 - VIESTINTÄ UUSSA TASOISSA

Yli 500 000 käyttäjää ja tonnia lähetyksiä

Seuraavan sukupolven videokeskustelu

Keskustelu on täynnä positiivisia tunteita, flirttailua ja houkuttelevia tyttöjä. Seuraamme sitä jatkuvasti, emmekä salli ketään alle 18-vuotiaita suojaamaan sinua loukkaavalta sisällöltä. Lisäksi voit lisätä epämiellyttäviä käyttäjiä omaan mykistys- ja kieltoluetteloosi. Tämän ansiosta voimme kutsua uusia käyttäjiä alustamme.

Suosikki elokuvat ja esitykset

Sovellus ei tue vain webcam-suoratoistoa, mutta myös Youtube- ja VK-videoita. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on löytää satunnainen leike, josta pidät, ja voit katsoa sitä samanaikaisesti muiden kanssa kommentoidessa juontia ja merkkejä. Voit jopa laittaa kyselyitä ja keskustella siitä stream-katsojiesi kanssa.

Sega- ja Dendy-pelit

Täällä voit pelata näitä vanhoja hyviä konsolipelejä ilmaiseksi. Voit jopa pelata yhteistyöpelejä jonkun mailin päässä sinusta. Kymmenet ihmiset seuraavat ja kommentoivat peliprosessiasi. Se on tyylikkäin videokeskustelun lisäys, jonka olemme koskaan tehneet!

Kauniit tarrat ja hymiöt

Lahjakkaat taiteilijamme tekivät kuormia viehättäviä ja hilpeitä tarroja, koska on aikoja, jolloin yksi oikea-aikainen tarra voi sanoa paljon enemmän kuin tekstin seinä. Jotkut käyttäjistämme kommunikoivat jopa yksinomaan tarrojen avulla! Flirttailu tyttöjen kanssa ei ole koskaan ollut näin helppoa ja huoletonta. Mutta tietysti kaikille vanhan koulun hymiöiden käyttäjille on valikoima suosituimpia.

Kokeile ilmaiseksi

Studio- ja tv-kanavasi

Jos olet lahjakas manager, jolla on erinomaiset organisaatiotaidot, voit muodostaa joukkueen samanhenkisten ihmisten kanssa ja luoda tv-studiosi. Voit hallita käyttäjiä, antaa heille tehtäviä ja valita budjetin. Voit muokata ainutlaatuista suoratoistotyyliäsi, ja tuhannet käyttäjät näkevät logosi. Ole pysyvä, ja studiosta voi tulla ensimmäinen askel kohti televisiokanavaa.

Päivän aikana oli ajatus, että televisiokanavan luomiseen tarvitaan hullu rahaa. Ajat ovat muuttuneet, ja nyt voit tehdä sen ilmaiseksi. Parannamme palvelua jatkuvasti, mutta nykyiset ominaisuudet ovat melko riittävät. Tarjoamme sinulle myös aloitusyleisön ja mahdollisuuden ansaita omaa rahaa. Voit ansaita rahaa käyttäjävihjeistä täyttämällä yleisön tilaukset ja tietysti ansaita ansaitsemalla mainontaa, näyttämällä mainoksia chatissa tai lataamalla tallennettuja ohjelmia YouTubeen.

Paras tapa tavata uusia ihmisiä!

Tavallinen tekstiviestit ovat tässä vaiheessa melko vanhentuneita, eikä se pysty tarjoamaan videopuhelusta saatavaa läheisyyttä. Tapaat uusia tyttöjä muista kaupungeista, jopa muista maista helpompaa kuin koskaan! Tapaa, keskustele uutisista ja jaa vaikutelmia. Jotta asiat olisivat mielenkiintoisempia, älä unohda sinulle ja henkilölle, jonka kanssa keskustelet, käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi mennä virtuaaliseen päivämäärään ja jopa järjestää romanttisen illallisen kynttilöillä. Kiinnitä mielikuvitus, verkkokamera ja fyysiset etäisyydet katoavat. Hämmästyttävä!

Keskustele nyt

Löydä kiinnostuksesi perusteella uusia projekteja

Cosplayme.app

Cosplay ja kaikki siihen liittyvä. Temaattiset lähetykset, valokuvat ja videot.

Ulive.games

Katso leikkiesityksiä ympäri maailmaa. Pidä yhteyttä pelialaan.

Drive.land

Auton arvostelut, hengenvaarat ja neuvoja autonomistajilta.

Flirtymania.dating

Sosiaalinen verkosto treffailun, keskustelujen ja flirttailuun käyttäjien kanssa ympäri maailmaa.

Cosplayme.app

Cosplay ja kaikki siihen liittyvä. Temaattiset lähetykset, valokuvat ja videot.

Ulive.games

Katso leikkiesityksiä ympäri maailmaa. Pidä yhteyttä pelialaan.

Drive.land

Auton arvostelut, hengenvaarat ja neuvoja autonomistajilta.

Flirtymania.dating

Sosiaalinen verkosto treffailun, keskustelujen ja flirttailuun käyttäjien kanssa ympäri maailmaa.

Pidätkö projektistasi? Jaa se ystäväsi kanssa!