Katso suosittuja todellisuusohjelmia tai luo oma projekti

Jos pidät todellisuusohjelmista

Tuoreet jaksot, livestriimit, uutiset ja foorumit todellisuusnäytöksistä: Poikamies, Survivor, RuPaul's Drag Race, Suuri britti Bake off ja monet muut.

Suorat lähetykset ja keskustelut kilpailijoiden kanssa

Älä odota jo muokattua jaksoa poistetuilla kohtauksilla. Ole osa hetkeä! Seuraa mitä tapahtuu juuri nyt, anna vihjeitä ja tue kilpailijoita.

Uudet jaksot, uutiset ja sisäpiirit

Tilaa haluamasi ohjelma, vastaanota ilmoituksia uusista tapahtumista, jaksoista ja uutisista. Mukaan lukien epäviralliset tai suljetut lähteet.

Kommentit ja foorumit

Lähetä omat ideasi, äänestä kilpailijoita tai keskustele tapahtumista muiden käyttäjien kanssa.

Jos haluat luoda todellisuusnäyttelysi

Kirjoita kiinnostavia artikkeleita tai tee videoita suosituista todellisuusohjelmista ja ansaitse rahaa. Mitä mielenkiintoisempi sisältösi on, sitä suuremmat ovat tulosi. Ei enää nirso asiakkaita ja vaihtoa.

Käynnistä suoratoistoja

Älypuhelin tai yksinkertainen verkkokamera riittää hyvään suoratoistoon. Kokeneemmat suoratoistolaitteet voivat käyttää OBS: ää, StreamLabsia ja muita suoratoistosovelluksia.

Julkaise uutisia

Käytä tilaisuutta julkaista videoita tai kirjoittaa viestejä kätevässä editorissa. Voit upottaa sisältöä myös YouTubesta tai muista palveluista.

Ansaitse lahjoituksilla

Käyttäjät voivat lähettää lahjoja todellisuusnäyttelijöille tai pyytää heitä suorittamaan maksettuja toimintoja. On myös mahdollista käyttää linkkejä muihin lahjoituspalveluihin.

Ansaitse tilaajilta

Voit jättää erityisen kiinnostavia jaksoja vain maksulliseen tilaukseen. Valitse hinta itse.

Tulot toimittajille ja copywritereille

Kirjoita kiinnostavia artikkeleita tai tee videoita suosituista todellisuusohjelmista ja ansaitse rahaa. Mitä mielenkiintoisempi sisältösi on, sitä suuremmat ovat tulosi. Ei enää nirso asiakkaita ja vaihtoa.

Maksamme katselusta

Saat 0,04 dollaria jokaisesta postisi 100 katselusta

SEO-kumppaniohjelma

Käyttäjistä, jotka siirtyivät suoraan viesteihisi hausta, tulee automaattisesti viittauksesi - saat 30% heidän maksuistaan tai 10% heidän maksuistaan.

Tilaukset

Voit jättää erityisen kiinnostavia viestejä vain maksettua tilausta varten.

Kumppaniohjelma bloggaajille ja verkkovastaaville

Jaa viittauslinkkisi tai upota sovellus verkkosivustollesi - saat 30% käyttäjien maksuista tai 10% heidän maksuistaan.

Laaja laskeutumissivujen valinta

Voit valita laskeutumissivusi lisäksi minkä tahansa muun viestin. Viitetunnuksesi lisätään automaattisesti sivun jakamisen aikana.

Voit upottaa sovelluksen sivustoosi

Sovellus toimii valkoisessa tarratilassa - se sopii parhaiten sivustosi suunnitteluun ja parantaa käyttäjien tekijöitä. Kaikista sivustoltasi tulleista käyttäjistä tulee automaattisesti viitteesi.

Täydelliset tilastot maksuista ja siirroista

Käytä sisäisiä tilastoja ja toimintahistoriaa arvioidaksesi liikenne ja käyttäjien käyttäytyminen. Voit myös lisätä Google Analytics -seurantatunnuksen ja saada täysin yksityiskohtaisia tietoja.

Katso suosittuja todellisuusohjelmia, keskustele julkkisten kanssa ja luo oma projekti

Seuraa meitä

Facebook Telegram