ONLINE STREAMING

Стриминг услуга за семинари преку Интернет, мастер класи, вежби и веб-семинари

Заработете пари на струи

Ако публиката го сака вашиот поток, тие ќе ви дадат совети што можете да ги повлечете.

Повеќе од 500.000 корисници

Благодарение на големата публика на нашата платформа, ќе можете да примате претплатници и навивачи без дополнителни трошоци за маркетинг.

Преноси преку Интернет и YouTube

Покрај тоа, за да пренесувате во живо, можете да пренесувате претходно снимени клипови на YouTube.

ПОВЕДЕТЕ БЕСПЛАТНО!

Видео разговор и интерактивна телевизија

Користејќи го нашиот видео разговор, ќе можете да комуницирате со вашата публика додека стримувате, да одговорите на нивните прашања или да ги прочитате нивните коментари. Може да учествувате и на видео конференција со вашите гледачи.

Започнете со стриминг

Систем за упатување „Водете и заработувајте“

Ако ги поканувате гледачите од вашите страници, секогаш ќе добиете намалување од 30% од збирот на идните исплати, дури и ако веќе не се движите со нас. Имате персонализирана табла што ќе ви помогне да проверите список на покани и нивните активности.

Научи повеќе

Распоред на струење

Ако редовно и постојано водите, можеби ќе закажете распоред за вашите гледачи, за да можат да знаат кога да го очекуваат вашиот следен настап.

Обезбедување услуги за гледачи

Можете да обезбедите платени консултантски услуги, да нарачате песни, како и да бидете наградени за престрелки и поздрави во живо. Thisе ви се обезбеди убав интерфејс за оваа намена

Бесплатно снимање на вашите видео потоци

Вашите гледачи ќе можат да видат снимка на вашиот поток во нивниот дневник. Покрај тоа, во живо снимки. Ова ќе го зголеми бројот на прегледи повеќе пати. Исто така, лесно е да ја преземете видео снимката од вашиот поток за да ја поставите на вашиот канал на YouTube или едноставно да ја избришете.

ПОВЕДЕТЕ БЕСПЛАТНО!

Дали ви се допаѓа нашиот проект? Споделете го со вашите пријатели!