ВИДЕО ЧАТ ЗА СОСТОЈБА

Разговарајте само за вашата публика

Можете да користите посебен сервер за разговор, каде што ќе има само ваши корисници. Може да поставите и генерален разговор

Бесплатно видео умереност

Бесплатно видео умереност

Понекогаш корисниците ги злоупотребуваат можностите на услугата и проследуваат шокантна содржина. Ние разбираме дека ваквите видеа ја расипуваат угледот на страницата и ги преземаат сите трошоци за умереност и следење на емитуваните 24/7.

Гарантирани исплати

Дури и ако корисникот од која било причина оди на официјалната страница, сепак продолжувате да добивате 30% од секоја набавка.

Поставете линкови и заработувајте

За да заработите, не треба да ја ставате апликацијата на страницата. Можете едноставно да напишете прегледи или статии за други ресурси со додавање на линкови до нашата страница. Од целата исплата што корисниците што доаѓаат да ја користат од вас преку линкови, ќе добиете намалување од 30%.

ДОБИВ ЛИНК

Дали ви се допаѓа нашиот проект? Споделете го со вашите пријатели!